Cookie- og Privatlivspolitik

Kærlighed i koleraens tid

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
25.04.2008
| |
2 timer 18 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Love in the Time of Cholera
|

'Love in the Time of Cholera - Kærlighed i koleraens tid' er et romantisk drama med Javier Bardem (No Country for Old Men) baseret på Gabriel García Márquez roman.

Efter Harry Potter kastede den britiske instruktør Mike Newell sig over en af nyere tids største bestsellerromaner 'Kærlighed i koleraens tid'.

At historien om det unge forelskede par, Florentina og Fermina, der måtte vente 53 år, 7 måneder og 11 dage på af få hinanden først filmatiseres 22 år efter bogens udgivelse, vidner om en fortælling, som længe har været spået ufilmatiserbar.

Men takket være Newells og manuskriptforfatter Ronald Harwoods ('Pianisten' og 'Dykkerklokken og sommerfugen') fortrolighed med forlægget, er det umulige blevet muligt, og resultatet et storslået, romantisk drama med Hollywoods nye latinamerikanske førsteelsker, Javier Bardem, i hovedrollen.

'Kærlighed i koleraens tid' er med i Biografklub Danmark.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (36 votes)
3.1
2.4

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  De drypvise forsøg på humor virker mere parodiske end lune, og sammenholdt med kikset makeup – når figurerne skal se gamle ud – og det pinefulde i at høre spansktalende skuespillere tale engelsk med stærk accent er »Kærlighed i koleraens tid« et mislykket forsøg på en storladen kærlighedshistorie. ()

 • BT

  "Kærlighed i koleraens tid" er en smuk og mere end to timer lang fortælling om kærlighed, der aldrig dør. Javier Bardem og Giovanna Mezzogiorno spiller de elskende, der aldrig kunne glemme hinanden. Og selvom vi ikke når op på "Soning"-niveau, så er det smuk og romantisk underholdning. ()

 • Ekstra Bladet

  Gabriel García Márquez’ ’Kærlighed i koleraens tid’ er en af vor tids helt store romaner. Men filmatiseringen af den virker som en kulørt novelle fra ugebladet ’Søndag’. ()

 • Jyllands-Posten

  ... Et episodisk, gumpetungt udstyrsstykke? Hvor der tydeligvis er brugt formuer på at genskabe Colombia omkring år 1900 med mægtige panoramaer og hjuldampere og horder af etniske statister, men hvor der en stor del af tiden alligevel bare spilles bred folkekomedie med fade replikker. ()

 • Politiken

  ... Så tømt for ægte livsvæsker, at den ikke gør sit grundmateriale, Gabriel García Márquez’ sene roman fra 1985, nogen tjeneste. ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
AufVideoSehen

Frygtelig film der keder en ihjel med fuldstændig mangel på livsnerve, kærlighed eller poesi. En rigtig syg film af et elendigt sminket lig der stinker som arvesynden eller noget. Det er muligt at bogen var god men jeg er totalt ligeglad, hvis bare jeg aldrig får dette torturinstrument i filmafspilleren igen.

Wayne

Fantastisk morsom og erotisk historie, se den med kæresten. Meget underfundig, og fantastisk spil af Bardam.

Brutalineuser/118280

Det er en meget kedelig film

Anjauser/50259

Den mest dødsyge film jeg nogensinde har brugt penge på. Overvejdede at forlade biografen. Aldrig har jeg under en film kigget så mange gange på mit ur og tænkt: 'bare det snart er ovre'.

Lise-Lotteuser/295871

Super skøn film

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.