Cookie- og Privatlivspolitik

Kæledyrenes hemmelige liv

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen har en dramatisk og hektisk grundstemning, og den indeholder mange voldsomme scener med slåkampe, hasarderet bilkørsel, og scener hvor hovedfigurerne jages og er i fare. I én scene befinder to hovedfigurer sig i en kloak, hvor de bl.a. udsættes for et lidt uhyggeligt ritual, som involverer, at de skal bides af en stor hugorm. I en anden lidt voldsom scene forulykker en stor bus og en hel del biler på en bro, hvorefter to hovedfigurer er ved at drukne. Da der er tale om animation, vurderes filmen kun at kunne virker skræmmende på de yngste børn, og den får derfor en 7års-grænse.

Se mere på medierådet.dk
04.08.2016
| |
1 time 27 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Secret Life of Pets
|
Versioner: se alle
3D - dansk tale, 2D - dansk tale, 3D - eng. tale (u/undertekster), 2D - eng. tale (u/undertekster), Babybio 2D - dansk tale, Babybio
|

Animationsfilmen 'Kæledyrenes hemmelige liv' handler om hunden Max, der lever et godt liv med sin ejer, Katie, på Manhattan i New York.

Men den lille terriers verden bliver vendt på hovedet, da Katie kommer hjem med en stor, sjusket køter af en hund ved navn Duke. Pludseligt er Max ikke favoritkæledyret længere, og samtidig er der en anden trussel udefra, han skal forholde sig til.

Snefnug, en lille, hvid kanin, har nemlig taget hundenes halsbånd og er ved at samle en hær af forladte kæledyr for at udøve hævn på alle de andre kæledyr og deres ejere.

Heldigvis får den forkælede skødehund, Glitter, sammen med Max, Duke og andre af nabolagets dyr, igangsat en redningsaktion, der sætter New York på den anden ende.

'Kæledyrenes hemmelige liv' fortæller, hvad vores søde, små venner foretager sig, når vi ikke er hjemme. Animationsfilmen er instrueret af manden bag den populære Grusomme mig.

De danske stemmer leveres bl.a. af Anders Matthesen, Mick Øgendahl, Christiane Schaumburg-Müller og Uffe Holm. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (1807 votes)
4.5
3

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Jyllands-Posten

    "Faktisk synes filmen at være et stort patchwork-tæppe af idéer fra tidligere film, og det tager glansen fra selv de få morsomme indslag, der dog er." (Nanna Frank Rasmussen)

  • Politiken

    "De (alt for) mange dyr såvel som miljøer er charmerende designet, dialogen rimelig vittig, og Anders Matthesen og Amin Jensen før an i gode danske stemmer." (Søren Vinterberg)

  • Berlingske

    "Vi mennesker har det med at tillægge kæledyr flere følelser, end de har. Det gør 'Kæledyrenes hemmelige liv' til en god idé." (Jacob Wendt Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Sonia

Meget sjov lille tegnefilm. Kan varmt anbefale den.

Julia

such a sweet movie about animals and abandonment. I loved it!

Bettinauser/91282

Sjov og god for små børn

Ellen

Var inde og se den på engelsk med kæresten og vores datter på 3 år og hun var ellevild og holdt fokus igennem hele filmen.. Da filmen var slut sagde hun "I want to watch it again". Rigtig sød og underholdende film.

Daniel

Har været inde og se denne her film sammen med min kone og vores to børn på henholdsvis 4 og 7 år, og det er så deres mening om filmen jeg vil skrive.

Dreng på 7 år syntes at den var mega sjov, specielt efter at hovedkaraktererne blev "kidnappet" af udskuddene fra kloakkerne

Pigen på 4 år, syntes at den var helt igennem fantastisk, idet hun elsker dyr, trods filmen havde nogle uhyggelige øjeblikke

Min kone og jeg, følte os begge ganske underholdt og vi havde alle 4 en fantastisk dag i biffen sammen

Lone

Var afsted med en 6 og en 7 årig. Begge synes filmen var god, men undervejs lidt uhyggelig. Som voksen følte jeg mig ok underholdt;)

Christian

Filmen er underholdende dog lidt forudsigelig, men man kan vel heller ikke forvente så meget af en animations film. Rigtig godt stemmeskuespil (dansk) fedt at få så mange komikere ind over.

Trineuser/878548

Filmen levede ikke op til traileren....der var langt i mellem de sjove passager

MissMowgliuser/641867

Jeg havde kun ganske lidt om filmen og vidste at Kevin Hart lagde stemme til en lille kanin. Dette var det endelige grundlag til hvorfor jeg ville se filmen. Dog, fik jeg mere ud af filmen end det. De forskellige karakter var godt lavet og stemmearbejde faldt i god jord med hele produktionen, hvilket virkeligt gøre filmen god.
Her skal man selvfølgelig huske at målegruppen er børne og børnefamilier, så i den forstand er det en rigtig hyggelig og sjov film, som man kan slappe af til og ikke behøver at tænke for meget over.

Personlighederne for de forskellige dyr er nemt at relatere sig til, da de lænder sig meget op af sterotyperne herad. Dertil er humoren også ligende og derfor vil jeg anbefalde den som en hyggefilm for fredag aften med familien eller måske en tømmermands-film for en tidlig lørdag morgen.

Lukasuser/526558

Hvad sker der egentlig for, at man ikke kan se tegnefilm med de engelske originale stemmer længere, når man sagtens kunne før i tiden?!?!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.