Cookie- og Privatlivspolitik

Vind biografbilletter hver uge

Jurassic World 2: Fallen Kingdom

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en spændingsmættet stemning og indeholder talrige voldsomme og actionprægede scener med mennesker der flygter fra vulkanudbrud og jages og dræbes af dinosaurer. I en række længere scener forfølges en yngre pige af en glubsk rovdinosaurus, som bl. a. truer hende, mens hun ligger i sengen. I en enkelt scene ses en dinosaurus bide armen af en mand. Imidlertid er de fleste scener med drab på mennesker og dyr ikke udpenslede, lige som filmen også rummer længere rolige sekvenser. Desuden foregår filmen i et urealistisk univers, hvor farerne forløses uden at nogen af filmens hovedfigurer kommer alvorligt til skade. Det vurderes derfor, at filmen kun at ville kunne virke skræmmende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
07.06.2018
| |
2 timer 8 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
Jurassic World: Fallen Kingdom
|
Versioner: se alle
3D, 2D, IMAX 3D, 4DX 3D, 3D Supreme, Babybio, Babybio 2D, Seniorbio 2D, Level 7 2D
|
Billetter

Adventurefilmen 'Jurassic World 2: Fallen Kingdom' er efterfølgeren til den populære Jurassic World

Tre år efter, at vi forlod Isla Nublar, lever dinosauerne i bedste velgående på øen, men et vulkanudbrud truer deres eksistens. Claire, der nu styrer en dyrerettighedsorganisation, forsøger at finde en løsning, så fortidsøglerne kan blive reddet fra deres endelige.

Da hun pludselig får hjælp fra uventet kant, drager hun tilbage til øen sammen med dyreadfærdseksperten Owen for at påbegynde en større redningsaktion. Men endnu engang viser menneskets grådighed sig at være den allerstørste trussel.

Chris Pratt og Bryce Dallas Howard vender tilbage i rollerne fra den forrige film, sammen med en gammel kending fra Jurassic-franchisens to første film, nemlig Jeff Goldblum, der igen spiller Ian Malcolm i en kort gæsteoptræden.

'Jurassic World 2: Fallen Kingdom' er det femte kapitel i den samlede dino-saga, som startede med Steven Spielbergs klassiker Jurassic Park i 1993, mens den er anden del i en ny tiltænkt Jurassic-trilogi skrevet af Colin Trevorrow, der stod bag den første World-film, og som også skal instruere den næste og sidste i rækken, Jurassic World 3, i 2021(copyright: kino.dk)

 

Varm op til din biograftur med vores podcast om Jurassic-filmene.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (386 votes)
4.6
3

MEDIERNES ANMELDELSER

 • BT

  "Effekterne er fra start til slut enormt imponerende, men det havde været dejligt, hvis de var placeret i en mere interessant historie." (Thomas Brunstrøm)

 • Jyllands-Posten

  "Lavaen flyder, dinoerne viser tænder og alligevel bliver intet bare marginalt spændende i en film, der føles som et computerspil, hvor man er sikker på at kede sig ihjel, før man bliver dræbt af en T-Rex." (Katrine Sommer Boysen)

 • Politiken

  "... dramaet [udspilles] på så foruroligende et nekrobiologisk bagtæppe og med så guddommeligt skabte dinosaurer, at det hele ender som en ret stor fornøjelse." (Kim Skotte)

 • Weekendavisen

  "Chris Pratt og Bryce Dallas Howard er gode som Owen og Claire." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Gaia

Ja sørme så, men denne gang er der fart over feldtet, ikke de langtrukne sener som i de andre film af samme navn, men >Bang< hårdt på og et ryk tilbage i sædet, jeg kan ikke sige så meget mere andet en, er du til eventyr af 1st klasse, så tag ind og se den, den er alle pengene værd i 3D

von d´Ofpond

Tja - elementært spændende - flotte animationer.
Se den

Sabine

Min søn og jeg er begge stor fan af hele Jurrasic serien. Så selvfølgelig skulle vi også ind og se den seneste. Og vi blev bestemt ikke skuffet. :D Fyldt med humor og action fra start til slut. Små overraskelser ind imellem, men super god film. :)

Mikkel

Savner lidt fornyelser i forhold til handling, men ellers fin film. Vil dog altid være mest tilhænger af de klassiske!

elsebeth

Endnu et afkog af alle de andre film....
Spar jeres penge...

emma

I saw this movie some time ago so my review is a bit late sorry for that.

I have always loved the Jurassic park films, and when the first Jurassic world, movie came out I was so exited to see it. And please do not misunderstand me, I like Jurassic world, still do and I will defiantly go and watch the third movie when it comes out.

As always the actors are great, and the movie have the perfect mix between seriousness and humor.

the Reason I give this film 4 stars instead of five or six, is because the story line, for one is repeating it self more then is necessary, and at the same time goes completely out proportion, when they introduce human experimentation/cloning by the little girl.

Now the reason the movie is not down to a Three or two, is because I liked the new raptor they introduced, and the computer programming the green screen work all, looked so much more real and it looked great which is why I give it Four stars.

but as said before I love the dinosaur movies, and I will continue to watch them.
That's my honest opinion.
Em.G.A

sapi

se nu fuld film online HD >>> http://master-movies.xyz

Helle

Super god og spændende film fra start til slutningen. Den fik også samlede de andre film samt gode skuespiller som gjorde det så godt at den sagtens kan ses en gang til.

Jonas

Så fik jeg endelig set "Jurassic World: Fallen Kingdom", og det er langt henad vejen en virkelig dårlig film. Den starterde ellers godt ud og tegnede til at blive en af de bedste Jurassic Park-efterfølgere, men ca. en halv time inde går det støt ned ad bakke og ender med at blive en af de værste.

Filmen har umiddelbart nogle gode elementer. Både Bryce Dallas Howard og Chris Pratt spiller langt bedre rollerne som henholdsvis Claire og Owen. Især Claire er blevet meget mere handlekræftig og går nu op i at beskytte dinosaurerne og ser dem mere som levende væsener end som attraktioner i en forlystelsespark. Filmens åbningssekvens er også neglebidende spændende og tilpas actionfyldt, og den er blandt de bedste i serien. Vi bliver også introduceret til nogle af Claires kolleger, og selvom den ene af dem, systemanalytikeren Franklin, er pænt irriterende, kunne jeg godt lide den anden, en handlekræftig dinodyrlæge ved navn Zia. Til sidst er der også én dinosaur, der er særlig uhyggelig. Den er ekstremt intelligent, monstrøs, føler ingen empati og helmer ikke, før du er død eller i dens mave. Den skal nok give mig mareridt resten af mit liv.

Når det så er sagt, er der masser at hade i denne film. Den starter med at handle om at redde dinosaurerne væk fra Isla Nublar, der er ved at blive ødelagt af en aktiv vulkan, og få dem fragtet over på en ny ø, hvor de får lov at være i fred. Det er faktisk et rigtig godt og spændende setup. Handlingen ender dog med at tage en komplet anderledes drejning, og så er vi tilbage til den samme historie om menneskeskabte dinoer og brug af dinoer i krigsførsel, vi så i sidste film. En stor del af filmen er rent faktisk lige dele overdreven action og gyser på et gammelt gods. Der er nogle gode gys engang imellem - det er trods alt manden bag Børnehjemmet, der har instrueret - men det er stadigvæk virkelig overdrevent for en Jurassic Park-film. Derudover er skurken ufattelig svag, og der er én af figurerne, en lille pige ved navn Maisies baggrundshistorie, som virkelig fik mig til at ryste på hovedet. Det siger ganske vidst meget om, hvor mægtigt et værktøj genteknologi er, hvilket filmen også kommenterer, men det er ufattelig svært at acceptere!

"Jurassic World: Fallen Kingdom" er en underholdende, men ekstremt dårlig film. Jeg ved ikke, om den er være eller bedre end "Jurassic World" - de er dårlige på hver sin måde. Der er nok større sandsynlighed for, at jeg kommer til at se "Fallen Kingdom" igen af de to, men når det kommer til de film, der kører i biffen nu, kan du med fordel vælge at se noget andet. Den Skyldige kører f.eks. stadig i biffen, tag ind og se den!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.