Cookie- og Privatlivspolitik

Journey to the Mysterious Island

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
03.05.2012
| |
1 time 34 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Journey 2: The Mysterious Island
|

I familie-eventyret 'Journey to the Mysterious Island' begynder den 17-årige Sean Anderson (Josh Hutcherson) på sit livs eventyr, da han modtager et kodet nødsignal fra en mystisk ø, der ikke findes på noget kort.

Hans stedfar (Dwayne Johnson) tager med på færden, der fører til en verden få mennesker tidligere har set - eller er kommet levende tilbage fra.

'Journey to the Mysterious Island' er opfølgeren til Rejsen til jordens indre fra 2008, og begge film er baseret på Jules Vernes klassikere fra 1800-tallet.

Josh Hutcherson, som også er kendt fra 'The Hunger Games', gentager sin rolle fra den første film. Denne gang er han i selskab med Dwayne 'The Rock' Johnson (Fast Five), Michael Caine (The Dark Knight) og Vanessa Hudgens fra High School Musical-filmene.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (117 votes)
4.2
2

Instruktør

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

  • BT

    "... giver udtryk som 'samlebåndsarbejde' et dårligt ry." (Henning Høeg)

  • Ekstra Bladet

    "... der [er] ikke sparet på effekterne her. Desværre springer historien ikke ud mod én med samme kraft. For nu at sige det mildt." (Henrik Queitsch)

  • Politiken

    "Dilettantisk spil, naiv hobbypsykologi og fladpandede gags..." (Søren Vinterberg)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jensuser/376824

Good movie

Wayne

Men et hyggeligt eventyr, som dog er lidt kedelig i forhold til de film den prøver at spejle sig i.

Dwayne Johnson's bærskydning med brystmusklerne - nej, vel?

Desværre har den en lidt for komisk slagside i forhold til det eventyr den lægger op til.

S. Rico

Dette er IKKE en god film. Den er faktisk så dårlig og pinlig, at den er på grænsen til at være en spoof. Der bliver stjålet med arme og ben fra en række andre film, og handlingen er ufattelig utroværdig. Altså de samme ingredienser som man ser i en spoof.

Når jeg alligevel giver den 2 stjerner, er det fordi jeg ikke kan få mig selv til at hade filmen. Normalt hader jeg dårlige film. Men denne synes jeg egentlig er lidt charmerende. Flere gange tog jeg mig i at grine af The Rock's dårlige vitser. Og hans lille sang midt i filmen er slet ikke dårlig.

Faktisk vil jeg jeg vove at påstå, at The Rock i denne film nærmest overstråler de andre. Dette kan kun lade sig gøre, fordi både Josh Hutcherson og Michael Caine leverer et elendigt stykke skuespil. Især er det pinligt at en eminent skuespiller som Caine kan spille så dårligt. Men man forventer derimod ingenting fra The Rock, og derfor er han en positiv oplevelse.

Gitteuser/271195

Fin film med gode effekter og smukke "natur" oplevelser

Leonarduser/794735

It is like a made-up.

Kimuser/264153

Har lige købt Journey 2 med Dansk tekst - engelsk import - og synes det var en go lille eventyr film, kan klart anbefales.

Mark

Denne film er rigtig sjov, der sker en masse sjove ting i den, den kan varmt anbefales :D

Kimuser/264153

Elsker den slags film her, skøn underholdning som med de gamle 4 forestilinger - Den knalrøde pirat og den slags.
Har allerde købt den på blu ray med dansk tekst, så lørdagen er sikret. Fed film.

Charlotte

Det var en okay film, jeg var underholdt hele vejen igennem, men det er som om der mangler noget i filmen. Det føles lidt som om de ikke har haft penge nok til at lave den, for den kunne sagtens have haft noget mere indhold.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.