Cookie- og Privatlivspolitik

Jens Munk - NordvestXpeditionen

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har ikke været indsendt til vurdering hos Medierådet for Børn og Unge. I henhold til filmloven påføres ikke-vurderede film 15 års-mærkatet.

Se mere på medierådet.dk
21.05.2015
| |
1 time 30 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Jens Munk NordvestXpeditionen
|

Filmen 'Jens Munk - NordvestXpeditionen' handler om den danske søfarer Jens Munk, der i 1619 sejler ud for at finde passagen nordvest om Amerika, som kan sikre Danmark en lettere handel med Det Fjerne Østen.

Det bliver en uheldsvanger rejse, fuld af sygdom, sult og umenneskelige strabadser. En rejse, hvorfra kun ganske få mirakuløst vender tilbage - og det endda til en alt andet end varm modtagelse. 

'Jens Munk - NordvestXpeditionen' er skrevet, instrueret og produceret af Ole Japp.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (11 votes)
3.5
1.8

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • BT

  "[Instruktøren Ole Japp] er som humlebien, der ikke ved, at den ikke kan flyve, og med ægte pionerånd lykkes det ham at levnedegøre Munk og illustrere et stykke fascinerende danmarkshistorie." (Niels Lind Larsen)

 • Ekstra Bladet

  "Det er egentlig en ret voldsom historie, der her rulles ud med masser af både potentiale og omkomne, men den er desværre så amatøragtig fortalt, at den bliver helt umulig at komme ind i med så krumme tæer." (Henrik Queitsch)

 • Jyllands-Posten

  "Det ser mere kikset ud end en tysk Werthers Echte-reklame fra slutfirserne." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  "Trods flotte skibsscener fra Grønland ligner resultatet en rekonstruktion fra en tv-dokumentar eller et museum - i blindt overambitiøs spillefilmslængde." (Katrine Hornstrup Yde)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jørgen

Min kæreste havde engang det sygeste crush på en der hed Jens Munk så derfor skulle jeg selvfølgelig se denne her film. Denne her film handlede om en anden Jens Munk, og det tror jeg var en god beslutning. Jeg fik asscoiciationer til Fars Fede Ferie, hvis den havde været lavet som et historisk drama på havet, og det er en ros. Det eneste jeg synes var lidt nederen ved filmen var skuespillerne og effekterne, og måske og lidt musikken og manuskriptet. Totalt nice film ellers!
//Jørgen, skribent og filmanmelder

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.