Cookie- og Privatlivspolitik

Jeg er Zlatan

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen er overordnet roligt fortalt, men indeholder også enkelte scener med voldsomt indhold, f.eks. hvor et barn falder ned og tilsyneladende slår sig bevidstløs, og da en person nikker en anden en skalle. Da det voldsomme imidlertid fylder meget lidt i filmen som helhed, vurderes det, at den kun vil virke skræmmende på børn under 7 år.

Se mere på medierådet.dk
28.04.2022
| |
1 time 40 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Jag är Zlatan
|
Versioner: se alle
2D, Babybio
|
Billetter
Jeg er Zlatan plakat

Filmen 'Jeg er Zlatan' handler om den svenske fodboldspiller Zlatan Ibrahimović, der vokser op i ghettoen Rosengård i Malmø.

Den unge spillers talent er ikke til at tage fejl af, og storklubberne rundt om i Europa står på spring for at sikre sig Zlatans underskrift. Men samtidig forandrer Sverige sig, og hele den udvikling skildres gennem en af de mest kendte svenskere nogensinde.

I Danmark har vi Laudrup, og i Sverige står Zlatan Ibrahimović som den største fodboldspiller gennem tiderne. Filmen 'Jeg er Zlatan' skildrer den usædvanlige personlighed, der skulle imponere fans af sporten verden over med sine optrædener for klubber som Ajax Amsterdam, AC Milan og FC Barcelona.

Film om fodbold tæller den danske Sommeren '92 og Mål!, mens serien Ted Lasso har gjort sporten populær på de små skærme.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (26 votes)
4.8
3.7

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Børsen

  "'Jeg er Zlatan' er med andre ord en film, der både taler til fodboldfolket og til alle med hang til en god historie. Når filmen samtidig er baseret på en af de mest roste biografier i de senere år, "Jeg er Zlatan" af David Lagercrantz i 2011, kan det næsten ikke gå galt." (Michael Solgaard)

 • Dagbladenes Bureau

  "Altså en opbyggelig fortælling om en ”underdog”, der går fra triste grusbaner til de største fodboldarenaer i Europa. [...] Det hele er fortalt præcist og uden overraskelser og naturligvis med en alt for violinfyldt afslutning. Uden de to fremragende Zlatan-skuespillere havde det hverken været nærværende eller rørende nok." (Casper Hindse)

 • Filmmagasinet Ekko

  "'Jeg er Zlatan' har sine humoristiske øjeblikke og finurlige personer, som da superagenten Mino Raiola introduceres, eller da den tidligere sportschef og superskurk fra Juventus, Luciano Moggi, dukker op. Men det er en skam, at instruktøren ikke forsøger at bidrage med nyt til sagaen om Zlatan." (Mikkel Krebs Behnke)

 • Ekstra Bladet

  "Som film fungerer den overraskende godt, fordi den i bedste svensk socialrealisme-tradition tager sig god tid til at tegne af et sympatisk portræt af en skarnsknægt, der er fyldt med fiduser, både på og udenfor banen." (René Fredensborg)

 • Filmland P1

  "Den er ikke hysterisk optaget af at bruge alle de kneb, biografiske film så godt som altid bruger løs af. Den fortæller roligt og balanceret sin historie, den om unge Zlatan, og slutter af da Ibrahimovich leverer en vanvittig dribletur mod NAC Breda i 1992 og bliver solgt til Juventus." (Per Juul Carlsen)

 • Information

  "Fodboldfilmen 'Jeg er Zlatan' er historien om svenske Zlatan Ibrahimović. En anarkistisk fodboldspiller af Guds nåde, en autoritetsstormer, en arrogant stodder, men også en sød dreng, der scorer de skøreste mål og render ind i de dummeste konflikter." (Ralf Christensen)

 • Politiken

  "Instruktøren Jens Sjögren tilfører ikke noget overraskende, og så bliver 'Jeg er Zlatan' en helt igennem konventionel familiefilm om en charmerende lømmel, der efterhånden lærer at bruge sine evner, sin selvsikkerhed og sit uregerlige temperament i fodboldens tjeneste." (Kim Skotte)

 • Soundvenue

  "Når det så er sagt, lykkes 'Jeg er Zlatan' som en hjertevarm historie fyldt med små sjove scener, som når Zlatan stjæler sin ungdomstræners cykel. Filmen fanger også den specifikke følelse af at være 11 år gammel og drømme om at spille professionel fodbold, og hvordan alle målene, man scorer i den alder, giver den reneste følelse af lykke." (Aske Nielsen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Rene Westphal Jørgensen

Yes!

asd

Interessant.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.