If Beale Street Could Talk

Censur 11
14. Feb 2019
117 min
Angel Films
If Beale Street Could Talk
Billede
(© Angel Films)
Billede
(© Angel Films)
0.0 / 6
Brugere (0)
3.8 / 6
Medier (5)
Bedøm selv filmen:

Dramaet 'If Beale Street Could Talk' foregår i 70ernes Harlem, hvor et ungt sort par forelsker sig midt i en racediskriminerende tid.

Barndomsvennerne Tish og Alonzo finder sammen en smuk forårsaften, og snart venter de et barn. Først skal de modstå Alonzos religiøse familie og deres fordomme om et barn uden for ægteskab. Men parret møder desværre hurtigt endnu større udfordringer.

Alonzo fængsles for en voldtægt, han ikke har begået, og systemet giver ikke meget for en sort mands protester. Nu må Tish og hendes familie kæmpe for at bevise hans uskyld, inden et barn bringes til verden.

Den Golden Globe- og Oscar-nominerede film 'If Beale Street Could Talk' er instruktøren Barry Jenkins' opfølger til Oscar-vinderen Moonlight, der også handlede om kærlighed imod alle odds i en kultur præget af race.  

Filmen er baseret på novellen af den legendariske forfatter James Baldwin, og handlingen foregår denne gang i en brydningstid for det sorte Amerika. En tid hvor mulighederne lå inden for rækkevidde, mens raceadskillelsen blot lå få år tilbage. (copyright: kino.dk)  

Brugernes anmeldelser

0,0

0 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: