Cookie- og Privatlivspolitik

Isblomstens hemmelighed

Tilladt for alle

Se mere på medierådet.dk
25.12.2012
| |
43 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Isblomstens hemmelighed
|

I 'Isblomstens hemmelighed' følger vi Svindel første gang, han forsøger at trylle.

Ved et uheld kommer han til at skyde oldefars tryllestav langt ind i de grønne ærters dal, hvor han møder Fup, der ændrer hans livsanskuelse.

De to venner vender tilbage med en anden, og noget mere magisk tryllestav end den, oldefar har brugt hele sit liv, men da Svindel prøver at trylle for anden gang, går noget galt, og han mister sin oldefar.

Fups gode humør inspirerer i 'Isblomstens hemmelighed' Svindel til at genopfinde myten om sin oldefar, for til sidst at være nødt til at bekæmpe sin egen arv for at redde Fup, og give hele dalen et trylleshow, de aldrig glemmer!

'Isblomstens hemmelighed' bliver vist med dansk tale, og inden filmen vises den Oscar-vindende forfilm 'Den glemte ting'.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (12 votes)
4.2
4

Instruktør

Stemmer

Instruktører

Stemmer

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Berlingske

    "Ovenpå en sumpet basrytme, som var vi på Balkan, står poetiske og anarkistiske landskaber i kø med sjove figurer (...) man glæder sig allerede til, at Jacob Ley får et langt format at arbejde med." (Jacob Wendt Jensen)

  • Politiken

    "Universet har sin egen vrøvlelogik, men kunne ende hvor som helst – og mon et symbol som timeglasset siger målgruppen på 5-8-årige ret meget?" (Søren Vinterberg)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Kirsauser/231667

Helt fantastisk film!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.