Cookie- og Privatlivspolitik

In the Mood for Love (2000)

Afventer censur

Se mere på medierådet.dk
12.05.2021
| |
1 time 38 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Fa yeung nin wa
|
Versioner: se alle
2D, Film, tapas og cocktails, Særvisning
|
Billetter

Filmen 'In the Mood for Love' finder sted i Hong Kong i 1962, hvor Chow Mo-Wan og hans kone skal flytte ind i en ny lejlighed. Samme dag flytter Su Lizhen ind ved siden af sammen med sin mand.

Allerede fra dag et er både Chow og Su meget alene, og et venskab begynder at udvikle sig. Folk begynder at snakke om deres møder, men i virkeligheden er det ikke dem, der har noget kørende...

Det romantiske drama vandt Guldpalmerne i Cannes i 2000 og er instrueret af Kar-Wai Wong, som også står bag '2046' og The Grandmaster.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (9 votes)
4.6
6

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Politiken

    "Det her er nyere tids store film om kærlighed." (Kristoffer Hegnsvad)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Mikkel

Rigtigt god film!

Mvh Mikkel

S. Rico

Nok en af de smukkeste og mest uskyldige kærlighedsfilm der nogensinde er lavet. Chow og Chan bor til leje side om side i 1960'ernes Hong Kong. De er begge gift, men deres ægtefæller er næsten aldrig hjemme, da de altid har travlt med deres arbejde og tit er på forretningsrejser. En pointe der forstærkes ved at vi som publikum aldrig ser ægtefællerne, men kun hører deres stemmer nogle enkelte gange.

Chow og Chan starter med at veksle nogle ord med hinanden på gangen og udvikler stille og roligt en kærligt venskab. Selv om de tydeligvis holder meget af hinanden, så holder de sig på måtten - hvilket står i skærende kontrast til begge deres ægtefæller, som de er overbeviste om er utro.

In the Mood for Love er ekstrem poetisk og visuel i sin stil. Især de mange dialogløse scener med filmens lækkert indpakkede temamusik fungerer fantastisk. Filmen er dog på en eller anden måde mere stil end indhold. Der er ikke meget gods i historien, og det er heller ikke en film, som var i nærheden af at give mig våde øjne. 3½ stjerner.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.