Cookie- og Privatlivspolitik

Insomnia

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
15.11.2002
| |
1 time 58 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Insomnia
|

Will Dormer (Al Pacino) er en gammel, garvet kriminalkommisær fra L.A., der sammen med sin makker, Hap, rejser til en lille by i Alaska for at undersøge det rædselsfulde mord på en 17-årig pige.

I det nordligste USA, hvor solen aldrig går ned, kommer Dormer og Hap hurtigt tæt ind på den hovedmistænkte – eneboeren og forfatteren Finch (Robin Williams) – men under overvågningen på en tåget strand, forsvinder Finch i disen og idet han flygter, lyder et skud og Hap dræbes.

Martret af skyldfølelse og sorg over sin makkers død, som han selv har forvoldt, lader Dormer sig rive med i et psykologisk spil mod den tikkende bombe der lurer i den flegmatiske Finch. Da en uerfaren, men kløgtig lokal politikvinde blander sig i efterforskningen, spindes Dormer kun yderligere ind i Finch´ manipulerende spind, for Finch har, som det eneste vidne, noget på Dormer, der i forvejen har problemer med Internal Affairs.

'Insomnia' er instrueret af Christopher Nolan.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (31 votes)
4
0

Instruktør

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Simon

Men når der er spænding, så er den rigtig spændende. Inception er stadig Nolans bedste, denne hans tredje.

Nikolaj

Den holder det meste af filmen igennem, men desværre lidt for lang.

YabadabadooOooo

Jeg elsker de fleste af Nolans film,, meeennn man kan jo ikke være enig om alt..

Jeg erindre bare at jeg blev mere og mere irriterende over Pachinos søvnløshed.. Og så gik det bare ned af bakke for mig.. Snoork...
Det er bare en af de der storylines som jeg ikke helt kan følge, de irritere mig, de kan blive lave godt og det ville stadig ikke være min kop the....

Frank

God film

Lars Michael

fedt at se Robin Williams i sådan en rolle han spiller super godt, og Al pacino spiller altid godt.Den er spænende hele vejen.

Wayne

Williams i rollen som pyskopat. Desværre den dårligste film jeg har set af Nolan, som er en af mine favoritinstruktører.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.