Cookie- og Privatlivspolitik

Infinitely Polar Bear

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen indeholder flere scener, hvor en manio-depressiv far opfører sig voldsomt over for sine to børn. Scenerne er lagt ind i en humoristisk og lunt fortalt ramme, hvor faderen, når han har sine gode perioder, er sjov, opfindsom og omsorgsfuld. Ydermere er pigerne meget handlekraftige og ikke sådan at slå ud af kurs, hvorfor de håndterer deres fars manio-depressive tilstand med stort overskud og humor. Alligevel får man til tider en fornemmelse af, at pigerne bærer en stor byrde på deres skuldre. Fordi scenerne er få og kortvarige, og fordi de opvejes af de mere glade stunder, familien har sammen, vurderes det, at filmen kun vil kunne virke skræmmende for børn under syv år.

Se mere på medierådet.dk
12.11.2015
| |
1 time 30 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Infinitely Polar Bear
|

Filmen 'Infinitely Polar Bear' handler om Cameron, der kommer af en rig familie, og det giver lige nøjagtig smør på brødet for famlien.

De sidder dog temmelig hådt i det, og da Cameron efter et manisk sammenbrud havner på hospitalet, må hans kone, Maggie, og to børn flytte fra huset på landet og ind i en lille lejlighed i byen.

I et forsøg på at kunne tjene lidt mere til familien søger Maggie ind på universitetet, så hun overlader ansvaret for børnene hos Cameron, der ifølge lægen burde have godt af rutinen med deres to piger.

Overvældet af børneopdragelse må den maniodepressive Cameron nu finde et ståsted i forhold til Maggie, pigerne og sig selv.

'Infinitely Polar Bear' har Mark Ruffalo (alias Hulk i Avengers-filmene) i hovedrollen som Cameron, og Zoe Saldana (fra Avatar) spiller Maggie.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (2 votes)
3.5
3.5

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Den spiller kun i én toneart. Når filmen samtidig kun er halvanden time lang, får vi ikke de dybere lag i historien med." (Jacob Wendt Jensen)

 • Ekstra Bladet

  "En skæv, lille perle, som uden at forfladige et alvorligt emne - snarere tværtimod - bevarer en lys, optimistisk tone." (Henrik Queitsch)

 • Filmland P1

  "... en hyggelig bagatel. Om end en bagatel med en smittende livsbekræftende glæde ved det anderledes og med vidunderligt entusiastisk skuespil af hele familien." (Per Juul Carlsen)

 • Politiken

  "Genren sindslidende-som-feel-good-historie har problemer med troværdigheden." (Søren Vinterberg)

 • Weekendavisen

  "De skal se filmen bare for slutscenen, som balancerer ti slags stemninger i en underspillet, næsten skødesløs gestus. Forbes falder aldrig i fælden, hvor en invaliderende sygdom bliver gemytlig" (Bo Green Jensen)

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.