Cookie- og Privatlivspolitik

Vind biografbilletter hver uge

Infernal, Deluxe, Live! - d. 6. maj

Afventer censur

Se mere på medierådet.dk
|
2 timer (ekskl. reklamer og trailers)
|
Infernal, Deluxe, Live!
|
Infernal indtager Imperial med en helt speciel event: Infernal, Deluxe, Live! onsdag den 6. maj.

Eventen Infernal, Deluxe, Live! markerer udgivelsen af Infernal's nye live-dvd, der er på gaden den 27. april - og det skal fejres på ekstravagant vis. Derfor inviterer Infernal i samarbejde med Nordisk Film Biografer og B.T. til en festlig aften i Imperial onsdag den 6. maj kl. 22.30. Arrangementet byder både på en akustisk og intim minikoncert på 6 numre med Infernal, såvel som en fuld visning af live-dvd'en "Electric Cabaret Deluxe". Undervejs forsynes gæsterne med "vådt og godt" også dette i ekstravagante mængder.

"Electric Cabaret Deluxe" er optaget ved Skanderborg Festivalen 08 i en storstilet 12 kameras HD-optagelse, der sender folk med på den ypperste oplevelse på forreste række i en sublim sammensmeltning af nyt og gammelt i vanlig Infernal galskab. Det er første gang i år, at Infernal kan opleves live, og bandet har gennem den seneste tid været højaktuelle med singler som "Downtown Boys", "Whenever You Need Me" og Electric Light".

Imperial er kronjuvelen blandt de danske biografer og leverer en oplevelse i særklasse med et THX lydanlæg, der på glimrende vis matcher Infernal's vision om, hvad god lyd er - og der er ingen tvivl om, at publikum virkelig bliver blæst igennem til dette særarrangement.

Varighed ca. 2 timer med indlagt pause.
VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (58 votes)
5.4
0

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
von d´Ofpond

Det er jo en gruppe, der kan performe og underholde - helt utroligt !

Alt for ofte holder den slags jo ikke en meter i en biograf sal - men du godeste !! Line og drengene kan virkelig det der med energi ud over rampen :-)

jeg ANBEFALER showet

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.