Cookie- og Privatlivspolitik

I trygge hænder

Tilladt for børn over 11 år
Filmen veksler mellem en varm og trist stemning. I flere scener ses mennesker i stærk følelsesmæssig affekt. I en scene ses et barn tage kvælertag på et andet barn. I en anden scene ses en fødsel. I en tredje scene har to mennesker sex. Filmen skildrer imidlertid også en mands nære og varme forhold til en lille baby. Flere af de følelsesladede situationer forløses positivt. Det vurderes derfor, at filmen kun vil kunne virke skræmmende og grænseoverskridende på de yngste børn i alderen 7-11 år. Filmen får derfor en 11års grænse

Se mere på medierådet.dk
12.09.2019
| |
1 time 50 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Pupille
|
Versioner: se alle
2D, Særvisning
|

Det franske drama 'I trygge hænder' handler om den nyfødte Theos, hvis usikre fremtid ligger i de sociale myndigheders hænder, da han overdrages til adoption straks efter fødslen.

Samtidigt har den ufrivilligt barnløse Alice kæmpet i ti år for at blive mor, så da hun endeligt får sat i udsigt, at hun er udvalgt som Theos adoptivmor, får følelserne frit løb.

Men da den biologiske mor har to måneder, hvor hun kan fortryde sin svære beslutning, er det ikke kun Theos skæbne, der er i spil…

'I trygge hænder' er et drama om familie - både den biologiske og den tilvalgte. I samme genre har vi sidst haft film som Mother and Child, mens et andet klassisk eksempel er 'Losing Isaiah' med Halle Berry og Jessica Lange.

Hovedrollerne i 'I trygge hænder' sppilles af Sandrine Kiberlain, Gilles Lelouche og Élodie Bouchez, som tidligere har spillet med i hhv. Mademoiselle Chambon, C'est la vie og 'Englenes drømmeliv'. 

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (7 votes)
3.3
4

Instruktør

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Jyllands-Posten

    "Når 'I trygge hænder' alligevel er en glimrende film, skyldes det nemlig – foruden virkelig solide skuespilpræstationer – at Herrys primære interesse er at skildre det system, der for én gangs skyld ikke vises som korrupt eller sløset, der sættes i værk, når et barn lades i stikken." (Katrine Sommer Boysen)

  • Politiken

    "Hvordan går det for sig, når der skal adopteres? Hvor er det potentielle drama? Hvilke følelser er på spil? Det er overraskende spændende ..." (Kim Skotte)

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.