Vind biografbilletter hver uge

I trygge hænder

Tilladt for børn over 11 år
Filmen veksler mellem en varm og trist stemning. I flere scener ses mennesker i stærk følelsesmæssig affekt. I en scene ses et barn tage kvælertag på et andet barn. I en anden scene ses en fødsel. I en tredje scene har to mennesker sex. Filmen skildrer imidlertid også en mands nære og varme forhold til en lille baby. Flere af de følelsesladede situationer forløses positivt. Det vurderes derfor, at filmen kun vil kunne virke skræmmende og grænseoverskridende på de yngste børn i alderen 7-11 år. Filmen får derfor en 11års grænse

Se mere på medierådet.dk
12.09.2019
| |
1 time 50 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Pupille
|
Billetter

Det franske drama 'I trygge hænder' handler om den nyfødte Theos, hvis usikre fremtid ligger i de sociale myndigheders hænder, da han overdrages til adoption straks efter fødslen.

Samtidigt har den ufrivilligt barnløse Alice kæmpet i ti år for at blive mor, så da hun endeligt får sat i udsigt, at hun er udvalgt som Theos adoptivmor, får følelserne frit løb.

Men da den biologiske mor har to måneder, hvor hun kan fortryde sin svære beslutning, er det ikke kun Theos skæbne, der er i spil…

I hovedrollerne ses Sandrine Kiberlain, Gilles Lelouche og Élodie Bouchez, som tidligere har spillet med i hhv. Mademoiselle Chambon, C'est la vie og 'Englenes drømmeliv'.

Mere omtale af 'I trygge hænder' følger...

Skal du se I trygge hænder?
(5 stemmer)

Instruktør

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.