Cookie- og Privatlivspolitik

I Saw the Light

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen har en rolig og let stemning. Den indeholder enkelte konfliktfyldte scener med slagsmål og skænderier. I flere scener er en af hovedkaraktererne syg og påvirket af stoffer. I en scene er hovekarakteren ud af sig selv og affyrer en pistol på må og få uden dog at ramme nogen. Da filmen fortælles med varme og i et roligt tempo, vurderes den dog kun at kunne virke skræmmende på børn under 7 år.

Se mere på medierådet.dk
23.06.2016
| |
2 timer 3 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
I Saw the Light
|

I filmen 'I Saw the Light' drømmer den unge sanger og sangskriver Hank Williams om et gennembrud indenfor country og soul-musikken.

Væbnet med en guitar og et gudsbelønnet talent kaster den unge mand sig ud i drømmen godt hjulpet på vej af sin manager Audrey Sheppard. Der går ikke længe, før karrieren begynder at blomstre, og det samme gør kærligheden mellem ham og Audrey.

Berømmelsen har dog som bekendt en bagside, og Hank og Audreys liv er langtfra en dans på roser med alkohol, utroskab og musikalske ambitioner på menuen.

'I Saw the Light' er en biografi om legenden Hank Williams (1923-53), der blev en af de mest indflydelsesrige country-musikere. 

Musikfilmen bygger på bogen 'Hank Williams: The Biography' og har Tom Hiddleston i hovedrollen over for Elizabeth Olsen som hans hårdtprøvede hustru. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (17 votes)
4.5
2.5

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Berlingske

    "Desværre har instruktøren bag 'I Saw the Light' ikke set lyset i den måde, han fortæller historien på. Musikken er sobert gengivet, og skuespillerne er fine ..." (Jacob Wendt Jensen)

  • Politiken

    "... er en meget traditionel portrætfilm, der vil favne det hele og derfor ikke fanger noget." (Kim Skotte)

  • Weekendavisen

    "Det er en meget ujævn og selvbevidst film. [...] Hver scene er overplastret med memorabilia fra perioden. Der er museale opstillinger af americana, som Tom Hiddleston og Elizabeth Olsen kanter sig rundt i." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Connie Bæckmann

Vi blev snydt for High Rise og nu også I saw the light? Jeg bliver vist nødt til at vente på, at de bliver udgivet på DVD eller BlueRay. Det er stadig billigere end at skulle rejse mere end 100 km for at se en film.
Jeg har ellers i længere tid set frem til at se disse film, som viser lidt flere af Hiddlestons mange talenter. Men det må altså vente.

Heidi

Jeg er grædefærdig! Igen bliver vi snydt for en Hiddleston film, vi fik heller ikke High Rise. Øv med øv på!!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.