Cookie- og Privatlivspolitik

I krig med morfar

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen har en let og humoristisk grundstemning. Den indeholder flere scener med let dramatik, småuheld og scener hvor hovedpersonerne har skænderier, falder og slår sig eller på anden måde kommer let til skade. Da filmen gennemgående er varm og munter, og da den også indeholder mange positive forløsninger, vurderes den kun at kunne virke skræmmende på børn under 7 år.

Se mere på medierådet.dk
12.05.2021
| |
1 time 34 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The War with Grandpa
|
Versioner: se alle
2D, Seniorbio
|

Familiekomedien 'I krig med morfar' handler om barnebarnet Peter, der starter en drilsk krig med sin morfar Ed.

For da Ed flytter ind hos Peter og hans familie, bliver barnebarnet nemlig smidt ud af sit elskede værelse, som morfaren nu overtager.

Peter bliver således forvist til det utætte og beskidte loft, hvilket han absolut ikke er begejstret for. Derfor indleder Peter nu en krig mod sin uforvarende morfar i håbet om at genvinde sit værelse.

Den står derfor nu på en række udspekulerede forsøg på at drive morfaren til vanvid med diverse drillende pranks og mere grove drengestreger. Ed har dog ikke tænkt at lade stå til, så snart er også morfaren på krigsstien. Hvem mon ender som vinder?

'I krig med morfar' har den ikoniske skuespiller Robert De Niro i rollen som morfaren, mens barnebarnet spilles af Oakes Fegley, som tidligere har været at se i bl.a. eventyrfilmen Peter og dragen. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (24 votes)
3.3
2

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Jyllands-Posten

    "Hele vejen igennem er man forbløffet over det lave bundniveau, som når de tre gamle gubber med veninde udfordrer Peter og hans venner til en omgang høvdingebold på trampoliner. Det er i bedste fald pudsigt – i værste fald grotesk." (Jacob Wendt Jensen)

  • Politiken

    "Nogen komediekonge bliver Robert De Niro aldrig, men det er jo på en måde interessant nok, at han bliver ved med at insistere." (Kim Skotte)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Randiuser/746460

Uma Thurmann og Robert De Niro er gode skuespillere. Selvom De Niro ikke er kritisk eller stiller høje kvalitetskrav, må det her være bunden: falden-på-halen drama, hvor det nørdede plot kæmper om kap med de oversmarte ha-ha-ha replikker om at være så B/C-films agtig usandsynlig som muligt….

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.