Cookie- og Privatlivspolitik

I krig

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har ikke været indsendt til vurdering hos Medierådet for Børn og Unge. I henhold til filmloven påføres ikke-vurderede film 15 års-mærkatet.

Se mere på medierådet.dk
11.07.2019
| |
1 time 53 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
En guerre
|

Filmen 'I krig' handler om 1.100 ansatte på en fabrik, som pludselig mister deres job, selvom firmaets managere havde lovet dem, at de kunne beholde det.

Fabriksarbejdernes talsmand Laurent Amédéo beslutter sig imidlertid nu for at stå i spidsen for at modarbejde denne beslutning. For alle arbejderne er mere end villige til at gøre alt, hvad de kan for ikke at miste deres job.

Det franske dramas instruktør Stéphane Brizé har tidligere stået bag filmen Markedets lov, hvor en fabriksarbejder og familiefar forsøger at få sit liv til at hænge sammen.

‘I krig’ var desuden udvalgt til at konkurrere om Guldpalmen ved filmfestivalen i Cannes i 2018.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (8 votes)
4.3
3.5

Instruktør

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Jyllands-Posten

    "Havde filmen været dokumentarisk, kunne man have tilgivet den træge, umedierede tilgang, men i et drama er det for fattigt." (Katrine Sommer Boysen)

  • Politiken

    "[...] en spøjs blanding af europæisk-socialdemokratisk socialrealisme og amerikansk heltedyrkelse. Måske et meget godt billede på vores forvirrede orienteringsevne i disse oprørstider." (Eini Carina)

  • Weekendavisen

    "'I krig' [...] vidner om, at yngre kræfter står klar til at gribe stafetten, når Ken Loach, Mike Leigh og Dardenne-brødrene forlader scenen. Som politisk drama er filmen en betydelig bedrift. Ikke siden Claude Berris filmatisering af 'Germinal' (1993) er en strejke skildret så hårdt og empatisk." (Bo Green Jensen)

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.