Cookie- og Privatlivspolitik

I, Frankenstein

Afventer censur

Se mere på medierådet.dk
|
1 time 32 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
I, Frankenstein
|

Filmen 'I, Frankenstein' er en mere løs fortolkning af Mary Shelleys roman. Handlingen foregår i en moderne verden, hvor Frankenstein er forbandet med evigt liv og ingen sjæl.

Gargoilerne er i krig mod dæmonerne, og Frankenstein er den eneste, der kan stoppe den.

Adam Frankenstein spilles af Aaron Eckhart, der også havde (lidt større) ar i ansigtet i The Dark Knight. Derudover er Bill Nighy også på rollelisten.

'I, Frankenstein' er ikke planlagt til dansk biografpremiere.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (8 votes)
2.5
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

Har ikke meget med den oprindelige historie at gøre - det er mere en fortælling om dæmoner rigtige og indre.

philip

Men syntes da stadig den ser spændende ud i forhold til traileren.

Med skuespil valg, så hørte jeg først rigtig om filmen da den kære Yvonne var i et interview om bla. denne film.

Om det bliver i 3D eller almindelig 2D ved jeg så ikke, men kunne da nok være en spændende film at se i 3D og få en masse Gargoils flyvende ud af skærmen :-P

Så det er nu en film jeg vil glæde mig til at se :-)

Katrine

Den ser meget Van Helsing agtig ud, en film jeg personlig ikke syntes var særlig vellykket. Ser nok I, Frankenstein på dvd engang...

Kim

Endnu engang vil man genoplive Dr.Frankensteins skabning. For os, som har læst Mary Shelley´s gyser roman, som hun startede med at skrive som 18-årig og færdiggjorde og fik udgivet som 21-årig i 1818 i London,vi gyser ved tanken om endnu en Frankensteinfilmatisering. Skal vi se endnu en film med fantastiske effekter i 3D skrevet med løs hånd efter MaryShelly`s roman eller får vi en film á la Kenneth Branagh´s mesterlige" Mary Shelly´s Frankenstein" fra 1994 med Robert de Niro, som skabningen.
Men som altid ser jeg frem til endnu en udgave af monsterskabningen, som jeg har set genoplivet i utallige film - gamle som nye - gyselige skrækindjagende som morsomme. Lad mig få monsteret på skødet i denne 3D-udgave !!!!!!

Mikkel Poulsen

Så er traileren endelig kommet langt om længe kan vi få en smagsprøve på den kommende. I, Frankenstein 2014 i ægte Van Helsing stil nyd den!! :) http://www.youtube.com/watch?v=pxOSPfUw3qw

Mikkel Poulsen

Bliver vækket til live Fredag d. 4 Oktober, så hold sandelig øje med den! :) ;)

Wayne

Utroligt at der allerede findes to titler på filmen. Jeg vil lige se tiden an, Stuart Beattie har ikke den store instruktør-erfaring.

Mikkel Poulsen

Denne her film har jeg set frem til lige siden jeg hørte om den, der er virkelig meget Van Helsing over den her jeg glæder mig også oplever vi jo. Aaron Eckhart som selveste Frankenstein den skal opleves i 3D også lyder det spændende. Gargoilerne som vi kender som også sidder på Notre Dame kirken i Paris der bliver levende så de ligner helt dæmoner, jeg håber snart at der kommer en trailer derfra. Det bliver vinterferiens fedeste mest mørke episke film 27 Februar 2014 du er der lige om lidt! :)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.