Cookie- og Privatlivspolitik

I fars hænder

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har ikke været indsendt til vurdering hos Medierådet for Børn og Unge. I henhold til filmloven påføres ikke-vurderede film 15 års-mærkatet.

Se mere på medierådet.dk
28.02.2018
| |
1 time 18 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
I fars hænder
|

Dokumentarfilmen 'I fars hænder' tager fat i en begivenhed for 17 år siden, hvor Svens far, keramikeren Niels, blev fundet frosset ihjel i en snedrive få kilometer fra deres hjem.

Sven har forsøgt at lægge opvæksten med den stærkt alkoholiserede far bag sig, men noget trækker i ham. Han finder en kasse med breve, afstøbninger og mystiske lydoptagelser, faren har efterladt, og på trods af familiens advarsler begynder han at grave i fortiden.

Undervejs bliver det store spørgsmål, Sven må stille sig selv, om han uvidende har fortsat farens indre kamp og er på vej i hans fodspor?

'I fars hænder' er en dansk dokumentar, der er en personlig rejse for Sven og hans bror Søren, men også andre grene af familien.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (7 votes)
5
4

Instruktør

Instruktører

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Jyllands-Posten

    "'I fars hænder' afdækker glimrende og dybt personligt den store skade, som kærlighedssvigt i barndommen efterlader, og man tilgiver den let det lidt vægelsindede formmæssige udtryk." (Frederik Asschenfeldt Vandrup)

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.