Cookie- og Privatlivspolitik

I dinosaurernes fodspor

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen er fortalt i et roligt tempo, men den indeholder mange lettere dramatiske og voldsomme scener, hvor man i nærbillede ser dinosaurer, som jager og forsøger at spise hinanden. I én dramatisk scene ser man en voldsom skovbrand, og man følger to unger, som er ved at omkomme i ilden, hvorefter de jages af en aggressiv dinosaurus med spidse tænder. I en anden voldsom scene kæmper to dinosaurer mod hinanden, og man ser den ene falde halvdød omkuld, hvorefter en flok ådselædere forsøger at spise den. Da de voldsomme scener ikke udpensles, og da fortællingen indeholder mange positive forløsninger og i øvrigt er langsomt fortalt, vurderes den kun at kunne virke skræmmende på de yngste børn, og den får derfor en 7års-grænse.

Se mere på medierådet.dk
12.10.2016
| |
1 time (ekskl. reklamer og trailers)
|
Walking with Dinosaurs: Prehistoric Planet 3D
|

Animationsfilmen 'I dinosaurernes fodspor' er et forhistorisk eventyr om en flok kæmpestore Pachyrhinosaurus.

Vi følger de planteædende dinosaurer fra det øjeblik, de kommer ud af deres æg, til kamp og udfordringer for overlevelse mod rovdyr, naturkatastrofer og skiftende årstiders ekstreme vejrforhold.

Filmen er en autentisk dinosaurer-oplevelse, da dyrenes kroppe og bevægelser er bygget op ud fra fossile vidnesbyrd, og man har fundet frem til deres adfærd ud fra palæontologien og nøje studier af nulevende dyrs adfærd. Selv deres kropssprog er blevet animeret ud fra vores kendskab til virkelig dyreadfærd og gør skabningerne mere realistiske.

'I dinosaurernes fodspor' vises med dansk tale, og er inspireret af spillefilmen Walking with Dinosaurs fra 2013, som Neil Nightingale og Barry Cook også var med til at instruere. På film har de elskede dinoer længe været et populært emne, og Jurassic World er den 4. bedste indtjenende film i verden nogensinde.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (26 votes)
4.3
0