Cookie- og Privatlivspolitik

I blodet

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har en dramatisk grundstemning. Den indeholder en række voldsomme scener, hvor hovedfigurer involveres i overfald, slagsmål, destruktive drukture og angstprægede hallucinationer. Desuden indeholder filmen autentiske operationsscener, der i blodige nærbilleder viser sår og indvolde, men dog kun optræder indenfor en udramatisk, lægefaglig ramme. Da hovedfigurer desuden filmen igennem befinder sig i uforløste problemstillinger, gives filmen, under hensyntagen til de yngste i aldersgruppen 11-15 år, en 15-års grænse.

Se mere på medierådet.dk
15.09.2016
| |
1 time 54 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
I blodet
|
Versioner: se alle
2D, Babybio
|

'I blodet' er en dansk film om varme dage og lyse nætter i København.

Simon læser medicin, og sammen med vennerne udlever han sommerens endeløse fest med druk, musik, sex og cykelture hjem over Dronning Louises Bro i solopgang - og i morgen gør de det hele om igen.

Men rastløshed og uro ulmer... 

Drømme brister, forelskelse gør ondt, og venskaber sættes på prøve. Mens kammeraterne så småt begynder at tage fremtiden alvorligt, har Simon svært ved at slippe rusen og træffe de valg, der hører voksenlivet til.

'I blodet' er Rasmus Heisterberg debutfilm som instruktør. Han har tidligere skrevet manus til film som Mænd der hader kvinder og Sandheden om mænd, og har denne gang begået et generationsportræt af en rastløs ungdom.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (132 votes)
4.5
4

Instruktør

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Rasmus Heisterberg har taget den socialrealisme, vi kender fra de fleste danske film om voksne, med ind i ungdomsfilmen, og det virker godt ..." (Jacob Wendt Jensen)

 • BT

  "Den succesfulde manuskriptforfatters hyldest til hovedstaden med de lyse nætter, summende gader, lækre billeder og musik [...] er et godt bud på årets bedste danske filmoverraskelse ..." (Michael Lind)

 • Ekstra Bladet

  "'I blodet’ er i det hele taget mere end godkendt som instruktørdebut, men halter altså gevaldigt på manuskriptplanet. Og det kommer ærlig talt som noget af en overraskelse." (Henrik Queitsch)

 • Filmland P1

  "Den hører til den særlige type film, der ved at det meste af oplevelsen ligger i publikums egne referencer. Og hvis mindet om de uendelige sommernætter lever i én, går ’I blodet’ lige i blodet." (Per Juul Carlsen)

 • Jyllands-Posten

  "Heisterberg mestrer coming of age-genren til fingerspidserne, men lader elegant sin dannelseshistorie stagnere i et ungdommeligt sumpland, hvor det mentale kviksand hverken lader personerne komme frem eller tilbage." (Katrine Sommer Boysen)

 • Politiken

  "Heisterberg gemmer sig ikke bag rutinens laurbær, men tør fremstå som debutant. Filmsproget er sårbart og følsomt registrerende." (Kim Skotte)

 • Weekendavisen

  "'I blodet' er sympatisk og følsom på en frygtelig effektiv facon, og derfor kommer jeg også til at vrisse uretfærdigt af den privilegerede melodramatik." (Lars Bukdahl)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Tobiasuser/869120

Filmverdenens svar på at slikke et askebæger. Tør, kedeligt og smagsløst. Elendigt, intetsigende, kedeligt og langtrukken makværk fra ende til anden. Man efterlades med en tom fornemmelse af, at man har spildt 1 time og 48 minutter på ingenting! Handlingen kan fortælles med følgende: Nogle unge bor sammen og prøver at udleve drømmen fra gymnasiet om det vilde ungdomsliv. Senere går det op for dem alle, at de er blevet voksne. Snip-snap-snude!
En af de dårligste film jeg til dato har set! Er vildt skuffet!

Lærke

"I Blodet" et en virkelig, virkelig flot film, det hele passer sammen, musikken, klipningen og billederne.
Filmen fanger hvordan det er at være ung, og den indkapsler følelsen af tomhed, håbløshed og stillestand, i så høj en grad at det næsten bliver svært at se filmen, -man bliver konfronteret med de problemer man normalt prøver at undgå. For mig virkede det virkelig godt, at dvæle i en følelse efter en film er noget jeg er rigtig glad for, men filmen i sig selv er lidt af en "downer". Men se den! Den er uden tvivl det værd.

Spidermanuser/166287

Var godt underholdt men måske var filmen lidt for lang. Mange hurtige scener og lidt for meget hurtig hurtig hurtig tempo.

Vi møder en gruppe venner som alle kan identificere sig med og hvad det indebærer og være sammen.
Bytur, druk, sport, fest og sex

Fin ungdomsfilm som godt kan vente til en søndag aften foran flimmeren

Anna-Sofie

Virkelig en god film!! Var inde at se den i går, og kandiderer til den bedste film, jeg har set i år.

Pascal

Jeg vil gerne give filmen 5/6 stjerner. Jeg synes, den er rigtig godt produceret og er uden tvivl en af de bedst lavede film, jeg har set! En fornøjelse. Havde slutningen været lidt bedre, havde den fået 6 stjerner.

Quilstor

Det er en af de flottest filmede danske produktioner jeg har set. Lyden da jeg så den i palads var dog desværre for lav. Derudover var det en virkelig god oplevelse

Line FS

En nærværende, virkelig, omsluttende og smuk oplevelse af København, ungdommen og de svære tider i livet. Jeg har aldrig kunne identificere mig så meget med en film før. Den havde en enorm intensitet og samtidig virkelighed og rolighed. 'I Blodet' har en gennemført høj kvalitet, med en flot visuel stil, godt skuespil, lækkert musik og en stemning som bare suger der ind i den verden der bliver portrætteret på lærred.
Filmen fortæller som sådan ikke en meget specifik historie, men fremviser en stemning, et sted i livet, en by og en tid. Meget inspirerende.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.