Howards End (1992)

Censur 15
04. Nov 2019
142 min
Miracle Film
Howards End
Billede
(© Miracle Film)
Billede
(© Miracle Film)
6.0 / 6
Brugere (1)
0.0 / 6
Medier (0)
Bedøm selv filmen:

Det romantiske drama 'Howards End' foregår i 1910'ernes London, hvor de tre Schlegel-søskende Margaret, Helen og Tibby lever fint og godt, men ikke ligefrem i sus og dus.

Søskendeflokken bliver venner med den rige familie Wilcox, og på dødslejet testamenterer den gamle fru Wilcox sommerhuset Howards End til den ældste søster, Margaret. Men Margaret hører aldrig om sin arv, da Wilcox-familien negligerer Fru Wilcox' sidste vilje.

År senere opstår en romantisk alliance mellem Margaret og Wilcox's enkemand, men netop som Howard's End er ved at havne i de retmæssige hænder, kaster den letsindige og passionerede lillesøster Helen sig ud i en skandaløs affære. 

'Howards End' er en moderne klassiker indenfor det romantiske periodedrama i stil med Værelse med udsigt, The Remains of the Day og 'Wings of the Dove'.

Filmen er baseret på E.M. Forsters romanværk, modtog ni Oscar-nomineringer og vandt de tre - bl.a. til Emma Thompson for bedste kvindelige hovedrolle. Rollelisten står bl.a. også Anthony Hopkins, Helena Bonham Carter og Vanessa Redgrave.

Filmen vises nu i en restaureret 25-årigs jubilæums-version i 4K.

Brugernes anmeldelser

6,0

1 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: