Cookie- og Privatlivspolitik

Houdini

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen har en let og venlig grundstemning. Enkelte scener er dog let dramatiske, og i flere scener optræder en mystisk og truende figur, som ikke vil hovedpersonen det godt. I én langvarig og dramatisk scene sættes der strøm til Frihedsgudinden, som løfter sig fra jorden og skaber panik og frygt blandt et fremmødt publikum, som man ser flygte i panik. I samme scene er hovedfiguren i fare oppe på toppen af statuen, da han konfronteres med den mystiske figur. Da filmen forløses positivt og foregår i et tegnefilmsunivers, vurderes den kun at kunne virke skræmmende på børn under 7 år.

Se mere på medierådet.dk
18.06.2015
| |
52 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Little Houdini
|

Filmen 'Houdini' handler om, hvordan Harry bliver den berømte Houdini.

Året er 1886, og den 12-årige Harry bor sammen med sine forældrei New York. Han har drømt om magi hele sit liv, og deler fascinationen med sin far. 

En dag opdager Harry, at vinderen af en tryllekonkurrence skal optræde ved åbningen af Frihedsgudinden. Han finder også ud af, at Tesla den store illusionist er på udkig efter en lærling. Harry ser det som en oplagt mulighed for at opnå sin drøm.

Vejen til berømmelse skal dog vise sig at være længere og mere kompliceret end forventet. Og det er ikke alle, som Harry kan stole på.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (3 votes)
4.4
2.5

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Ekstra Bladet

    "Det er ikke alt, der behøver at være pædagogisk overforklaret - heller ikke når man henvender sig til børn - men 'Houdini' trækker alt for mange mystiske hvide kaniner op af hatten, der blot forvirrer." (Jacob Ørsted)

  • Politiken

    "[...] flimrer forbi i fermt men upersonligt figurdesign, skrabet animation, abrupt introduktion af nye figurer og med skingert overkvikke danske stemmer - netop som i en middelmådig tv-animation." (Søren Vinterberg)

  • Weekendavisen

    "Den lille franske film er især god at se, hvis du synes om historiske tegneserier. Det er steampunk for begyndere. Tag gerne en lille bror eller søster med i biografen. I får en fin eftermiddag, kan jeg love." (Bo Green Jensen)

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.