Cookie- og Privatlivspolitik

Hold om mig

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
02.09.2010
| |
1 time 19 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Hold om mig
|
I 'Hold om mig' er Sara klassens stille pige, som Mikkel har et godt øje til.

Louise har været kæreste med Hassan, som er ven med Mikkel og som måske er ved at være lidt træt af Louise.

En ellers ganske almindelig skoledag for Sara, Mikkel, Louise og Hassan udvikler sig i kølvandet på en række små, tilsyneladende ubetydelige begivenheder til en tragedie, og intet vil nogensinde blive det samme igen.

'Hold om mig' er et ungdomsdrama om mobning, ansvar, afmagt og isolation.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (462 votes)
4.6
3.2

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... en indtrængende og bevægende oplevelse... Det er svært at forlade en biograf grædende, men man slipper ikke for at gøre det efter at have set 'Hold om mig'." (Ebbe Iversen) ()

 • BT

  "Dertil er materialet alt for tyndt og temaerne set for mange gange før og ofte med langt færre klicheér." (Jacob Wendt Jensen) ()

 • Ekstra Bladet

  "Stærkt skuespil men svag historie... en indlevende, stemningspræget og langt hen ad vejen forfriskende subtilt fortalt film... Hovedproblemet ligger i den smule plot eller omdrejningspunkt, der er." (Kirstine Krefeld) ()

 • Jyllands-Posten

  "En absolut seværdig, men ikke ganske helstøbt oplevelse... behandler mange relevante teenage-temaer... Endda så mange, at filmen sine steder tenderer skabelonagtig." (Frederikke Lett) ()

 • Politiken

  "... lever nemlig fint og ægte i sine ungdomsportrætter, sin psykologiske indsigt og sin gode personinstruktion. Men på andre punkter er filmen både for meget og for lidt." (Kim Skotte) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jen Headuser/1439276

Pinligt forsøg på at lave en vigtig ungdomsfilm. Alle karakterne er så papirstynde at deres karakterudvikling blæser væk, når de puster på hinanden. Man føler ikke for nogen af dem (ikke engang Sara) og diverse beslutninger som karaktererne tager er simpelthen så underudviklet at det bliver ufrivilligt komisk. Filmen var dødsdømt fra det tidspunkt, de valgte at give den en spillelængde på 79 minutter, når filmen udspiller sig omkring mere end én persons liv..

JB007

En virkelig barsk film. Har næsten ikke ord for hvad jeg skal sige om den, udover fy for satan en lorte afslutning.

Simone

Filmen tager et barskt emne op, men alligevel fangede den mig ikke rigtig. Den er realistisk må jeg indrømme, men alligevel lidt for overfladisk og virker ikke så gennemført.

S. Rico

Jeg læste i en artikel, at denne film var et must for forældre at se sammen med deres teenage børn. Desværre glemte de at advare om, at den bestemt ikke er noget for børn under teenage alderen. Jeg kom til at se den med et par ikke helt teenagere. Og dertil er Hold om Mig alt for skræmmende.

Der bliver godt nok ikke flået hoveder af hinanden som i Twilight (hvilket de fleste børn sagtens kan tåle at se på), men denne danske film er så realistisk skildret, at det den viser gør langt mere ondt.

Meget seværdig men på ingen måde en feel good movie.

Lars Michael

noget af det dårligste der er lavet af dansk film.

Rachel

Jeg havde regnet med nogle bedre skuespillere ... selve filmens historie var god, men skuespillerne skulle have været bedre!...

Maria

En utrolig, ligegyldig kedelig film. Den får ikke én ind. Replikkerne er værdiløse og skuespillerne lever sig ikke ind i rollerne. Foregår over én dag, og det gør det bestemt ikke bedre. Kæmpe skuffelse. Medfølelsen med rollerne var der ikke, og ligegyldigheden for personerne var der. Man holdte ikke rigtig med nogen.. - elendig film!

Tribute

Det er en af de bedste danske film jeg har set. Gode Skuespiller, god instruktør, god handling og imponerende men også søgelig slutnng. Der begynder at komme flere og bedre Danske film.
Den var fin nok og ganske vigtig for mange Teenager at se. Hold om Mig er en virkelig barsk historie og slutningen er lige til at ræde over. Glimrende dansk mesterværk som røg lige ind på min top 5 over bedste Drama film.

Nye Stjerner er ved at overtage film roller i de kommende film, ligesom Kristen Stewart (the Twilight Saga 1-4) Jaden Smith (The Karate Kid) Jesse Eisenberg (The Social Network og Zombieland) og mange andre gode og nye skuespillere.
Hold om mig er så god at jeg vil se den igen (jeg har den nemlig på DVD)
SE DEN!!!

Zabrina

Den var ikke hvad jeg havde regnet med .. Den satte en masse følelser i gang, og blev nærmest vred da jeg kom ud af biografen - pga. det så latterlige: "Det var jo bare for sjov". Historien og idéen er god nok, men selve måden det er sat op på syntes jeg var skuffende ..
Deres replikker lyder en anelse indøvet - så det virker som noget de står og læser op .. Og selve kvaliteten er heller ikke i top.
- Men den kan nu stadig anbefales og se, hvis man går meget op i danske film og dramaer, som jeg selv gør . :)

Therese

Jeg var godt nok overhovedet ikke begejstret.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.