Cookie- og Privatlivspolitik

Hjertets vej

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en alvorsfuld og melankolsk grundstemning, og den indeholder flere scener med mennesker, som er ulykkelige og plagede af stor sorg. I én scene sker en voldsom og pludselig bilulykke, og i en anden scene ses to mennesker, som græder længe, da de får besked om, at deres søn er død. Hertil kommer scener, hvor man er med ved en hjerteoperation, og flere gange bl.a. ser en krop, som skæres i. Da filmen også indeholder varme og positiv forløsning, og da man ikke ser udpenslede detaljer af biluheldet, vurderes den kun at kunne virke skræmmende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
22.06.2017
| |
1 time 43 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Réparer les vivants
|

Filmen 'Hjertets vej' består af tre historier, der under dramatiske omstændigheder bliver bragt sammen.

Tre unge mænd er på vej hjem fra stranden i Le Havre, da de bliver involveret i et trafikuheld.

Simon har ikke sikkerhedssele på og ender i en komalignende tilstand. Lægerne erklærer ham hjernedød, og hans eksistens er blot en illusion. Forældrene skal nu tage stilling til, om Simons organer skal doneres.

I Paris venter musikeren Marianne på at få et nyt hjerte, som kan give hende håb om at leve videre.

'Hjertets vej' handler om flere skæbner, der vikles sammen efter en ulykke, som også kan opleves i 21 Grams og Crash. Rollelisten består bl.a. af Anne Dorval, som er blevet rost af kritikerne for sin præstation. Tidligere har hun medvirket i det franske drama Mommy.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (13 votes)
4.4
4.3

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Det er simpelthen filmisk præcisionskunst." (Louise Kidde Sauntved)

 • Jyllands-Posten

  "Med håndholdt realisme og bevægende klavermusik bliver man ført ind i et univers, der giver plads til eftertanken og moralske overvejelser." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  "Quillévéré udviser lige dele modenhed og friskhed, når hun laver flotte billeder lige midt i den håndfaste organproblematik. Uden at man på noget tidspunkt føler det som upassende æstetiseret." (Kim Skotte)

 • Weekendavisen

  "Fortællemåden er præciøs, men der bliver skabt nogle rum til de tanker, som filmen gerne vil ind til." (Bo Green Jensen)

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.