Cookie- og Privatlivspolitik

Hjemme i verden - En portrætfilm om Kirsten Thorup

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har ikke været indsendt til vurdering hos Medierådet for Børn og Unge. I henhold til filmloven påføres ikke-vurderede film 15 års-mærkatet.

Se mere på medierådet.dk
17.08.2017
| |
55 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Hjemme i verden - En portrætfilm om Kirsten Thorup
|

Dokumentarfilmen 'Hjemme i verden - En portrætfilm om Kirsten Thorup' skildrer forfatterens rejse fra barndommens lille stationsby Gelsted til 60'ernes København.

Intet pegede på, at den unge Kirsten Thorup skulle blive forfatter og i filmen fortæller hun om sit liv og sin kunst – og forholdet imellem dem. Med nedslag i romanerne og teaterstykkerne gennem 50 år får vi ikke bare forfatterens egen historie.

Samtidig oplever vi også de kraftige forandringer i samfundet, som forfatterskabet både afspejler og kommenterer.

'Hjemme i verden - En portrætfilm om Kirsten Thorup' giver desuden indblik i den kunstneriske proces og alle de overvejelser, som Kirsten Thorup gør sig, når hun begynder på en bog.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (2 votes)
2
3

Instruktører

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Berlingske

    "Filmens tilgang til forfatterskabet er lovlig biografisk, [men] når hun fortæller om at skrive [...] Der lever filmen virkeligt." (Jeppe Krogsgaard Christensen)

  • Jyllands-Posten

    "Det er dog det, der opstår i litteraturen, der oftest er det mest interessante [...]. Det er som regel i de skrevne ord, at magien opstår, ikke i den andenhåndsstyrede biografiformidling." (Nanna Frank Rasmussen)

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.