Herself

Tilladt for børn over 11 år
Filmen foregår i et realistisk univers og indeholder scener med ulykker, overfald, afstraffelse, mishandling og en voldsom brand. En af scenerne er meget voldsom og brudstykker af den indgår flere gange i filmen som erindring. Filmen indeholder desuden flere scener, hvor personerne er desperate, skændes og græder. Da de voldsomme scener ikke er udpenslede, og da filmen slutter håbefuldt, vurderes filmen til kun at kunne virke skræmmende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
26.11.2020
| |
1 time 37 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Herself
|
Billetter

Dramaet 'Herself' handler om en kvinde, der endelig kommer ud af et voldlig ægteskab.

Men livet som fraskilt i Dublin med to små piger er ikke let. Der er ingen steder at bo, og hendes ophold på et larmende lufthavnshotel forudsætter, at hun tager trappen. Samtidig skal Sandra hver weekend aflevere døtrene til samvær i den anden ende af byen, hvad der belaster hendes benzinbudget.

Med fysiske og psykiske ar efter års hustruvold og under pres fra bureaukratiet, døtre, der lider under situationen, to forskellige jobs, eksmandens tilnærmelser og løfter om, at de kan flytte sammen igen, træffer hun en stor beslutning.

Men støtte fra sin arbejdsgiver begynder hun et selvbyggeri, hvor hjælpen undervejs viser sig at komme fra mange fronter, men den samlende kraft er Sandra.

Filmen instrueres af Phyllida Lloyd, der tidligere har stået bag Jernladyen og Mamma Mia!.

Mere omtale af 'Herself' følger...

Skal du se Herself?
(16 stemmer)

Instruktør

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.