Cookie- og Privatlivspolitik

Hannibal Rising

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
09.02.2007
| |
2 timer 2 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Hannibal Rising
|

Litauen i dagene efter Anden Verdenskrigs afslutning. Traumatiseret efter frygtelige oplevelser under krigen bliver den forældreløse teenager Hannibal Lecter spærret inde på et sovjetisk børnehjem.

Han stikker af og kommer mirakuløst gennem jerntæppet til Paris’ forstæder, hvor han finder sin eneste overlevende slægtning, hans onkels japanske enke.

Den mystiske kvinde oplærer Hannibal i kunsten at sætte pris på mad, musik og malerkunst. Snart finder den unge Hannibal også interesse for medicin og psykoanalyse, men de daglige mareridt om fortiden vil ikke slippe ham.

Han gennemsøger systematisk sin egen underbevidsthed og åbner op for erindringen om en gruppe krigsforbrydere. Hannibal må rejse tilbage over jerntæppet for at finde svar - og få hævn.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (18 votes)
2.7
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Thitiphon

selve opbygning af filmen er god men selve historien var ret skuffende. Der var ingen spændinger eller noget i film.
det var ret kedeligt og nedern at se.

Star

Ikke så meget gys men god film

Tribute

Den var rigtig lang og søgelig men ellers har J. Rico redt, at den aldrig skulle være lavet.
Den var alt for mærkelig til mig og jeg hadve aldrig troet at den også ville være så Klam. Den var heller ikke uhyggelig og så er den også lidt svær at forstå. Vis man kan lide den er man lidt mærkelig.
Dårlig film.

S. Rico

Synd og skam at den fantastiske trilogi med Hannibal skal tilsøles med dette makværk. Får dog to stjerner, da der er enkelte interessante øjeblikke i filmen for kendere af de rigtige Hannibal film.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.