Godzilla

Censur 11
15. May 2014
123 min
Warner Bros.
Godzilla
Billede
(© Warner Bros.)
Billede
(© Warner Bros.)
0.0 / 6
Brugere (0)
3.7 / 6
Medier (6)
Bedøm selv filmen:

Filmen 'Godzilla' handler om Joe Brody, der siden han mistede sin kone under en uforklarlig begivenhed på et atomkraftværk i Japan, har søgt efter sandheden bag ulykken.

Den officielle forklaring lyder, at kraftværket blev ramt af et jordskælv, men Brody har fået færten af et langt værre (og betydeligt større!) ophav. Noget lurer under overfladen, og når ”det” vender tilbage, vil mennesket blive reduceret til jordklodens næste truede art.

Brody får desværre ret i sine forudsigelser, men ingen - ikke engang Brody selv - havde forestillet sig omfanget af det væsen, der dukker op fra havets dyb. Nu må menneskeheden stå sammen for at standse sin egen udslettelse og bekæmpe et 106 meter højt monster - bedre kendt som Godzilla.

Verdens mest kendte monster, Godzilla, fylder i år 60, hvilket Warner Bros. har valgt at markere med en ny ambitiøs film om det japanske giga-reptil, der tilmed aldrig har været større. I instruktørstolen sidder britiske Gareth Edwards, der imponerede med lavbudget-filmen ’Monsters’ (2010), og i rollerne som menneskelig modstand ses bl.a. Bryan Cranston (Breaking Bad) og Aaron Taylor-Johnson (Kick-Ass).

 Filmen er godkendt af det japanske produktionsselskab Toho, der ejer de originale rettigheder til det elskede uhyre. En ære, man ikke kan tage for givet, da selvsamme selskab afskrev sig enhver forbindelse med Roland Emmerichs udskældte filmversion fra 1998 og omdøbte hans monster Zilla. (copyright: kino.dk)

Brugernes anmeldelser

0,0

0 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: