Cookie- og Privatlivspolitik

Ghost Rider: Spirit of Vengeance

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
23.02.2012
| |
1 time 35 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Ghost Rider: Spirit of Vengeance
|

I 'Ghost Rider: Spirit of Vengeance' har stuntkøreren Johnny Blaze (Nicolas Cage) solgt sin sjæl til selveste Satan, men lever efter sine seneste drabelige opgør et hemmeligt liv i Østeuropa.

Superhelten - hvis hoved og motorcykel tranformeres til et flammehav, når han bruger sine superkræfter - kan dog ikke skjule sig længe, og han bliver snart inddraget i en kamp mod Djævlen, der forsøger at tage menneskelig form.

Johnny Blaze har intet andet valg end kick-starte sin motorcykel og atter svinge jernkæden.

Den første Ghost Rider fra 2007 var et solidt hit verden over med næsten 229 mio. dollars i indtjening.

Fortsættelsen er instrueret af makkerparret bag Crank-filmene og actionfilmen Gamer (2009).

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (113 votes)
2.9
1.8

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... retter sit skyts mod et publikum af testosteronhungrende teenagere, der gerne bare vil have sprængfarlig valuta for billetpengene, og ikke bekymrer sig om, hvorvidt løjerne faktisk hænger sammen. Historien er kaotisk og klichéfyldt..." (Louise Kidde Sauntved)

 • Ekstra Bladet

  "... selv Cage når et nyt lavpunkt med Marvel-filmatiseringen 'Ghost Rider 2', der faktisk er langt ringere end etteren, der bestemt heller ikke var særlig god." (Henrik Queitsch)

 • Jyllands-Posten

  "Det løjerlige er imidlertid ikke kun, at Oscar-vinderen Cage gider medvirke i noget så sølle. Det er mere, at han faktisk er rigtig dårlig til det, både når han med vilde grimasser skal spille forpint, og når han skal prøve på at være sjov; instruktørparrets hysterisk selvsmagende billedstil matcher sådan set meget godt deres stjernes måde at agere på." (Jakob Levinsen)

 • Politiken

  "Den rodede mytologi ... giver endnu dårlige mening i en ringe historie om djævelskab og dommedag i Østeuropa." (Kim Skotte)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

end den første. Fin action på lavt kvallitetsniveau.

Frank

Elendig

AufVideoSehen

Jævnt underholdende film, der sagtens kan bruges til at slå et par timer ihjel en enkelt gang. En ok videofilm uanset om det er VOD eller TV.

Mortenuser/633342

Når man abstraherer fra den lidt besynderlige historie, synes jeg alligevel, der er meget at kreditere for. Man får en Nicolas Cage for fuld udblæsning og resten af besætningen mener jeg leverer varen fuldt ud. Det ER en superhelt-film, og hvis man ikke er til sådanne, så er det bare ZAP-tid.
Der er virkelig mange fede effekter og fed underlægningsmusik. Det er supergodt lavet og ret originalt at lade Ghost Rider "ride" på en gigantisk gravemaskine eller en super-van.
Satan, der får en dreng med en kvinde og vil (mis)bruge drengen til at gendanne sg selv - jamen så er vi på banen med Ghost Rider til at få stoppet vanviddet.
Er man ikke til superhelt-genren så lad være med at se denne film - ellers er der en hel del at fornøje sig over!

Kimuser/264153

Dette er en drengerøvs film, og vi elsker det, - bedre en fks de frygtelige kedelig Twilight film, der ikke når Ghost rider til sokkerne. En 3,er tak.

Kimuser/264153

Den er bare så fed, og mon ikke der kommer en nr 3, - bedre end meget andet crap. 100 gange bedre end fks det stupide Twilight serie, der var så pinlig og tyndbenet. Her en film der sparker røv.

lktrolden

desværre bare en pengemaskine der skulle være stoppet ved nr 1................................. øv

Louise Skovuser/522372

Er der nogen der kan fortælle mig hvorfor den ikke går i biografen mere ? Den kom jo kun for en måned siden.

LoveSnakes

jeg er træt af at den ikke kom til Randers så mig og min kæreste kunne se den og nogen venner for vi så den første så vil vi sku også se nummer 2

Johnnyuser/918328

Hvis jeg var 14 år så ville denne film nok være noget for mig, men jeg er over 30, Jeg giver den 3 stjerner fordi efekterne var OK, men jeg havde set den første Ghost rider, og havde minst samme forventning, men den blev ikke indfriet. Historien var tynd, og Nicolas Cage var ikke troværdig i rollen som Ghost Rider.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.