Cookie- og Privatlivspolitik

Gainsbourg

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
29.04.2010
| |
2 timer 10 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Gainsbourg (Vie héroïque)
|
'Gainsbourg' er et biografisk drama om den franske sanger og uregerlige borger Serge Gainsbourg og hans berømte fjæs.

En lille, brovtende, jødisk dreng i et Paris besat af tyskerne vokser op til at blive en genert, ung digter, der forlader sin malerkunst og sit loftskammer for at blænde de svingende tresseres drag queen kabareter.

'Gainsbourg' er historien om et heroisk liv, hvor væsnerne i en ung mands sind tager form på skærmen, og hans livfuldhed blander sig med hans skandaløse kærlighedshistorier.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (22 votes)
4.2
4.2

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Når 'Serge Gainsbourg, vie héroïque' alligevel ikke lykkes fuldt ud, er det fordi det er endog meget svært at se, hvad det er, de mange celebre, skønne og supersexede kvinder falder for." (Jeppe Krogsgaard Christensen) ()

 • Ekstra Bladet

  "En herlig film om en vidunderlig kunstner... Og et visuelt los i røven til tidens grasserende nypuritanisme. Bør inhaleres i et langt, dragende sug." (Henrik Queitsch) ()

 • Jyllands-Posten

  "Denne film er en nydelse. En nydelse, fordi Serge Gainsbourg i sig selv er en interessant karakter, en nydelse, fordi den handler om sansernes vold på godt og ondt, og specielt en nydelse fordi Joann Sfars univers er så æggende forløst og springer så dominerende frem, som bladrede man i en smukt opsat pop-up-bog." (Frederikke Lett) ()

 • Politiken

  "... en popkulturel hagiografi. En heltebiografi, hvor knuste hjerter ikke griser på gulvtæppet, og hvor den berømte/berygtede far/datter-duet ’Lemon Incest’ ikke er nævnt med et ord." (Kim Skotte) ()

 • Weekendavisen

  "... måske ingen dyb film, når det kommer til stykket, men den fungerer som kunstnerbiografi... Den er altid stærkt bevægende." (Bo Green Jensen) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Movie-fanatic

Manden der lægger navn til denne film ER en YDERST interessant person! Men måske er/var han NETOP interessant FORDI han ALDRIG dvælede i sin egen hype!

Forsøgert på at lave en "anderledes film" om en "anderledes person" lykkedes (til dels!!!!!!!) i små glimt! Men tempoet, billedstemningerne og en MILDEST taget manglende lydside (på nær når Serge selv skal synge!) gør at helheden .................... bliver til den tyndeste absinth-sjus jeg NOGENSINDE har smagt: )

KOM IGEN! lav nu en ORDENTLIG og L A N G T mere underlig film om denne skønne, fordrukne skjald: ) Han fortjener det!

Louisuser/518185

Jeg kendte ikke til Serge Gainsbourg, og var lidt nervøs omkring filmen, men jeg synes den var utrolig god og flot! Helt klart værd at se! Og ja, han ryger rigtig mange smøger!

Bunnykill

han ryger for pokker utroligt mange smøger

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.