Cookie- og Privatlivspolitik

Vind biografbilletter hver uge

From Russia with Love (1963)

Censur ukendt

Se mere på medierådet.dk
|
1 time 55 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
From Russia with Love
|

I filmen 'From Russia with Love' (Agent 007 jages) fra 1963, befinder Agent 007 (Sean Connery) sig i Istanbul, hvor han forsøger at finde en russisk afkodningsmaskine kaldet Lektor, som både russerne og briterne vil have deres fingre i. 

Hvad ingen ved er, at SPECTRE har lagt en fælde for at hævne deres nu afdøde agent, Dr. No, og dræbe James Bond. Bond får hjælp af Kerim Bey (Pedro Armendariz), en Secret Service mand i Istanbul, hvor en hemmelig krig bryder ud.

'From Russia with Love' solgte 238.000 billetter i de danske biografer.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (23 votes)
4.4
0

Instruktør

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Lars Michael

Så afgjort ikke den bedste Bond film, men hvis man elsker James Bond, jamen så skal man da se den.
Men selve filmen kunne godt haft været bedre, der bliver snakket mere end selve action.

CINEMANDRUP

Sean Connery iklæder sig glædeligt det traditionelle jakkesæt og giver os nok engang agent film på old school manér. Det er på ingen måde James Bond film som i dag, hvor meget af handlingen domineres af action, men herimod handler det om efterretninger og anskaffelse af disse. Det er stilfuldt langt hen af vejen og så kommer der små steder undervejs nogle let genkendelige James Bond øjeblikke, som er klassiske. Nogle vil mene at filmen er decideret kedelig, mens andre ser den som et stykke sjældent chokolade, der skal nydes ved en bestemt lejlighed fordi den er noget særligt. Filmen er en klassisk agentfilm for sin tid og den er underholdende, men ikke i forhold til nutidens Bond trend. Der er åbnet op for SPECTRES godtepose, da denne organisation fylder meget i agent verdenen. Noget som skal siges er helt bestemt, at Sean Connery lægger noget helt særligt i denne rolle i alle hans Bond optrædener.

Elsker man Bond franchisen kommer du ikke udenom From Russia With Love, da den er en usleben diamant.

joan

Jeg må nok sige at jeg synes det er en af de mest ringe james bond film ever, ingen biljagter og langt mellem at der sker noget. Godt at efterfølgeren Goldfinger tog revanche.

Simon

Dårlig film. Der er ikke andet og sige. Ja, den er gammel, men føj for Putin hvor er den ringe. Dr. No og From Russia with Love nogle sølle film.

Nikolaj

Rusland, Istanbul, legemorder, Q rigtige præsentation, nærmere indblik i Spectre. Alt i alt en super fed fortsættelse.

Bond

Den starter blandet det med intromusik og åbning scenerne.

Wayne

den i biffen. Men det gør det dog tydeligere at filmen har så mange år på bagen. Men Sean Connery ejer Bond - især i de første film.

S. Rico

Mindeværdigt er bl.a. den spektakulære slåskamp i toget mellem Bond og Shaw. Og hvem husker ikke den modbydelige kvindelige Spectre agent Rosa Klebb med de dødbringende sko.

Wayne

I den anden film i serien møder vi Spectre og serien er ved at tage form.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.