Cookie- og Privatlivspolitik

Frankenstein Junior

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
| |
Young Frankenstein
|

Mel Brooks' uhyre vanvittige hyldest til Mary Shelleys klassiker gør grin med stort set samtlige Frankensteinfilm, der nogensinde er lavet.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (7 votes)
5.2
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
AufVideoSehen

Jeg ved ikke om Mel Brooks opfandt spoof-genren, men aldrig har det fungeret så godt som her i en film, der faktisk kun bliver sjovere af at blive set flere gange. Detaljerigdommen er fantastisk og kulisserne skulle være fra de gamle Universal Studier og alle spiller røven ud af bukserne. Der er liv og glade dage så det lyner og selvom det er sort og hvid virker det som et farverigt orgasmisk festfyrværkeri, så man bagefter kan læne sig veltilfreds tilbage og nyde en to smøgs pause inden man spoler tilbage eller bare tænder for kontakten en gang til. Grrr!

Wayne

Sjoveste uhyggefilm nogensinde. Mel Brooks er i topform i denne komedie hvor Gene Hackman er den ikke særligt onde dr. Frankenstein og Marty Feldman hans pukkelrykkede hjælper. Hysterisk sjov.

Wayne

Gene Wilder - og ikke Gene Hackman som spiller Frankenstein.

AufVideoSehen

Jeg ved godt kino.dk har skrevet Gene Hackman som eneste medvirkende, men det er nu Gene Wilder der er den unge læge med de belastende familiebånd til slægtens arv. Gene Hackman skal man dog nok ikke se sig blind på for så risikerer man at falde i den sorte grav eller få spildt suppe i skødet ;-)

Wayne

Godt set.

Jeg sov virkelig, da jeg skrev den anmeldelse.

AufVideoSehen

For what we are about to see next, we must enter quietly into the realm of genius.

AufVideoSehen

Please! Remain in your seats, I beg you! We are not children here, we are scientists! I assure you there is nothing to fear!

Wayne

'UTTIN' ON THE 'IIIIITZ.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.