Cookie- og Privatlivspolitik

Frailty

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
01.01.2003
| | |
Frailty
|

I Texas er FBI på jagt efter en seriemorder der kalder sig Guds Hånd.

En sen aften kontaktes chefen for efterforskningen af Fenton Meeks, der mener at kende morderens identitet. Agenterne er naturligvis nysgerrige, men uimponerede - lige indtil Fenton afslører at morderen er hans egen lillebror Adam.

I en serie tilbageblik redegør Fenton for brødrenes opvækst i en oprindeligt kærlig familie, hvor de kun har faderen, der tidligt blev enkemand. Men det hele ændrer sig den dag, faderen vågner og mener, han har haft besøg af en engel, der befaler ham at tilintetgørealle dæmoner, som sagtens kan være ganske almindeligt udseende mennesker, man møder hver dag.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (14 votes)
4
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

En fremragende psykologisk thriller om en ellers god og sød far, der pludselig bliver bims i hovedet og tvinger sine to børn til at deltage i hans ”dæmon-jagt”.

Filmen er creepy og ubehagelig, fordi den viser os menneskets uhyggelige side, og hvor galt det kan gå i et realistisk setting. Tvistet er let at gætte allerede fra starten, men det gør nu ikke noget. Til gengæld er det super ærgerligt, at der bliver sneget noget overnaturligt ind i filmen til sidst.

Frank

Fremragende Thriller Drama

Wayne

Jeg havde gættet mig til slutningen. Alligevel bliver man grebet af historien om faderen til to sønner som får en åbenbaring, og pludselig bliver morder. Absolut ikke en hyggelig historie.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.