Cookie- og Privatlivspolitik

Forført

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har en melankolsk og alvorsfuld grundstemning. Den indeholder flere forholdsvist eksplicitte sex- og onaniscener, og hovedpersonen skildres gennemgående i ensomhed, tristhed og forvirring. Det vurderes, at filmen vil kunne virke skræmmende på de yngste børn i aldersgruppen 11-15, og den får derfor en 15års-grænse.

Se mere på medierådet.dk
13.08.2020
| |
1 time 41 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Celle que vous croyez
|
Billetter

Det psykologiske drama ’Forført’ handler om den 50-årige og fraskilte Claire. Da hun bliver forladt af sin unge elsker, kaster hun nu sin kærlighed på elskerens ligeledes unge ven Alex.

Der er bare lige det men, at den passionerede romance foregår online, hvor Claire har oprettet et blot 24-årigt alias ved navn Clara.

Alex lever altså i uvidenhed om sin flirts sande identitet. Deres forhold udvikler sig på trods af løgnen hurtigt til meget mere end en uskyldig flirt. Men kan løgnen bære, eller vil den briste?

Den franske ’Forført’ bringer på den måde tematikker i spil som identitet, passion og kærlighed i en tidsalder, hvor internettet har gjort sit indtog - også når det kommer til romantiske forhold.

Juliette Binoche spiller Claire. Hun er bl.a. kendt for sine roller i Blå og Den engelske patient, mens hun i nyere tid har haft roller i bl.a. science fiction-filmen High Life og dramaet Luk solskinnet ind. (copyright: kino.dk)

Instruktør

Relaterede nyheder

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.