Cookie- og Privatlivspolitik

Vind biografbilletter hver uge

Fleabag (engelske undertekster)

|
1 time 10 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Fleabag
|

Fleabag er det vanvittigt morsomme, prisvindende originale og succesfulde one-woman show, inspirerede af BBC’s succesrige tv-serie, skrevet og fremført på scenen af Phoebe Waller-Bridge. I løbet af kun 67 minutter kan publikum forvente sig et skrald-grinende syn på en kvinde af en slags, der lever et liv af en slags.

Titelpersonen Fleabag forekommer måske seksuelt udfordrende, følelsesmæssigt ufiltreret og selvoptaget, men det er bare toppen af isbjerget. Med et forhold til familie og venner, der er under pres, og en marsvin-café, hun prøver at få til at løbe rundt, opdager Fleabag, at hun virkelig intet har at miste.

Forestillingen spillede for udsolgte huse i New York og London, så gå ikke glip af muligheden for at dette “i sandhed hysterisk morsomme show” (The New Yorker) på det store biograflærred.

Optaget på Londons West End. Vises med engelske undertekster.

Anmelderne har bl.a. beskrevet forestillingen som "beskidt, sjovt, spydigt og rørende", "aldrig før har en moderne kvinde forekommet så smertefuldt sjov, brutal og håbløs på én og samme gang" og "morsomt, levende og så rå som en hammerhaj."

VURDÉR SELV FILMEN: 
Ingen stemmer endnu
0
0

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.