Cookie- og Privatlivspolitik

Final Destination 3

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
| |
Final Destination 3
|

Dansk omtale følger...

After a high school senior, Wendy Christenson, has a fatal premonition of a disastrous roller-coaster accident that involves her and her friends.

She warns everyone and luckily gets herself and many others off the roller-coaster before it sets off. The roller-coaster crashes just like in her premonition.

Soon she teams up with her friends and they try to cheat death. Will they succeed or will they learn the lesson that you just can't cheat death?

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (9 votes)
4.2
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
CINEMANDRUP

Døden ved ikke hvornår den skal stoppe mens legen er god – eller sagt på en anden måde, så er døden nok godt tilfreds med alle de fortsættelser der rammer denne franchise. Lad os kigge på tredje forsøg fra Final Destination.

James Wong er tilbage ved roret. Wong som også stod bag første film ( som efter min mening er den bedste), syntes åbenbart at toeren var et ynkeligt forsøg og han derfor måtte vende tilbage til roret. Jeg kan mærke at Wong er i instruktørsædet igen, for han forsøger at genfinde magien og stilen fra første film, men det lykkes ikke helt i min optik.

Karaktererne virker for klicheagtige og fra start af kan du udpege hvem der højest tænkeligt står for skud og har en ligegyldig rolle i filmen og derved kan undværes. Karaktererne er intetsigende og glemt når du har set filmen.

Stemningsmæssigt er det knapt så dystert som etteren og effekterne svinger relativt meget, hvor det nogle steder er flot og umage makeup effekt og andre steder virkelig dårlig computer effekt.

En ting du ikke har glemt når du har set filmen er uden tvivl samme udgangspunkt som etteren og toeren: Nemlig plottet om dødens plan der hænger som en sky over en, når filmen er slut og sætter tankeproduktionen i gang.

En franchise som denne er virkelig svær at efterkomme med gode fortsættelser, idet etteren stod så godt alene. Det begynder desværre at virke som fyld for at få det næste kreative døds-splat.

Et godt forsøg på tredje kapitel, men tredje omgang byder også kun på 3 stjerner. Stop mens legen er god.

Thit

Total gennemført SPLATTER!!
Ved ikke om jeg vover mig op i en rutsjebane igen!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.