Cookie- og Privatlivspolitik

Felix på vilde eventyr

Tilladt for alle
Filmen har en humoristisk og let dramatisk stemning. Der er en række scener, hvor hovedfigurerne er i fare, bliver forfulgt og spærres inde. I en scene er hovedfiguren i livsfare og et øjeblik tror man, at han er død, men han redder sig selv. Filmen foregår i en animeret fantasyverden. Hovedfigurerne er handlekraftige og overvinder farerne ved fælles hjælp. Det vurderes på den baggrund, at filmen ikke vil kunne virke skræmmende på de yngste børn.

Se mere på medierådet.dk
12.09.2019
| |
1 time 30 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Cats and Peachtopia
|
Versioner: se alle
2D, Babybio
|

Familiefilmen 'Felix på vilde eventyr' handler om den midaldrende kat Buller, som lever et liv i sus og dus i et højhus med sin søn Felix.

Felix er en vild og eventyrlysten killing, som er nysgerrig på verdenen udenfor. En dag begiver han sig udenfor lejligheden for at finde katteparadiset Kattopia, hvor han håber at møde sin mor.

For at finde sin søn må Buller derfor begive sig på en farefuld færd gennem storbyens gader sammen med sin gode ven, papegøjen Arald.

'Felix på vilde eventyr' fortæller med levende og farverig animation en hjertevarm historie om dét at blive væk fra hinanden, og hvordan man finder sammen igen.

Andre titler med filmatiserede katte tæller bl.a. Garfield og Aristocats.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (14 votes)
3.8
2.5

Instruktør

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Jyllands-Posten

    "Den kinesiske animation er flot at se på, der er ingen knurhår i dén suppe, men det er svært at abstrahere fra, hvor meget historien læner sig op ad 'Find Nemo' og låner fra 'Indside Out' og andre, amerikanske animations(ny)klassikere." (Nanna Frank Rasmussen)

  • Politiken

    "Forbilledernes respekt for en histories indre konsekvens savnes, og Felix er pattet, mens skrækscenerne er for teenagere. Kattens også!" (Søren Vinterberg)

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.