Cookie- og Privatlivspolitik

Fat Front

Tilladt for alle
Filmen er en dokumentarfilm, der i de fleste scener har en let grundstemning. Den indeholder enkelte scener, hvor personerne er kede af det og græder. Den indholder desuden scener, hvor personerne viser deres nøgne kroppe frem og enkelte scener, hvor personerne fortæller om deres seksuelle oplevelser. Da de filmiske virkemidler i disse scener er afdæmpede, og de seksuelle beretninger alene formidles på lydsiden, vurderes filmen til ikke at kunne virke skræmmende eller grænseoverskridende på børn.

Se mere på medierådet.dk
10.10.2019
| |
1 time 28 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Fat Front
|

Den danske dokumentarfilm 'Fat Front' handler om flere unge skandinaviske kvinder, der har fået nok af selvhad og skam og stolt kalder sig TYKKE.

Kvinderne kræver respekt og ligeværd i et sygt, slanke-fikseret samfund, mens de kæmper med lavt selvværd fra et helt liv.

I alt for mange år har de sat deres liv på pause. Ventet med at købe tøj, tage ud at danse, få en kæreste – til de en dag ville blive tynde. Det skete aldrig. I stedet fandt de hinanden og den kropspositive bevægelse.

Nu slipper de deres deller og blævrende lår fri og bruger deres tykke kroppe aktivistisk. Med feminismens provokative tone og et kunstnerisk blik på kroppens naturlige skønhed vil filmen ændre vores blik på kroppen.

Louise Detlefsen har tidligere stået bag dokumentarfilmen Hjerter dame om LO-forkvinden Lizette Risgaard.

'Fat Front' handler om skam og frigørelse, men er også en humorfyldt og stærk fortælling om livsglæde og fællesskabets kraft.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (22 votes)
3.5
4.5

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Jyllands-Posten

    "Det er fedt, undskyld, at være med til festen og se, hvordan filmens fantastiske, indsigtsfulde hovedpersoner stolt viser dellerne frem i korte toppe, hotpants og det, der er mere afslørende, og er ligeglade med omverdenens reaktion. Den befriende rend mig-attitude er smittende." (Katrine Sommer Boysen)

  • Politiken

    "Det er empowerment og identitetspolitik, når den er mest konkret, frigørende og inspirerende. Det er en film, der sætter fri og vil ændre et verdensbillede. I den forstand er denne beretning fra den feministiske fedmefront revolutionær på den gode måde." (Kim Skotte)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Mads

noget feministisk pis, tab jer nu bare

Noobcake

Hmm gad vide hvorfor det ikke er sexet at være fed? Måske fordi det er usundt?

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.