Cookie- og Privatlivspolitik

Farligt venskab

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
|
1 time 28 minutter (ekskl. reklamer og trailers)

I den danske filmen 'Farligt venskab' møder vi Dr. Wahlin, forsker og elitesportslæge, som netop er vendt hjem fra USA for at nyde sit otium i Danmark.

For at holde sig lidt igang tilbyder han sin ekspertise til den lokale sportsklub. Klubben tager imod hans tilbud med kyshånd. En af de spillere, som Dr. Wahlin udvælger til sit projekt, er den unge Jonas. Han er ambitiøs, vil gerne på 1. holdet og tror iøvrigt også, at han gennem forøget fysisk styrke kan få større selvtillid og måske ovenikøbet score sin drømmepige, Lina, fra 1. G!

I ´Farligt venskab´ foreslår en døende videnskabsmand teenageren Jonas en kur, der skal give ham store muskler. Jonas er ulykkeligt forelsket og takker ja.Hvad videnskabsmanden reelt er ude på, er at få flyttet sin egen sjæl over i teenagerens krop og overlade sin egen døende krop til Jonas’ sjæl. Det sker, men kan Jonas få folk til at forstå, hvem der er hvem?Jørn Faurschous film er en science fiction-thriller om at leve – eller ikke at leve – som sig selv. Anbefales fra 12 år.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (5 votes)
4.8
0

Instruktør

Skuespillere

Instruktører

Skuespillere

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Lars Michael

En ny måde at lave en anderledes ungdomsfilm i den tid.
Men jeg må sige at det lykkedes rigtig godt, hvor alle i filmen gør sådan at filmen bliver god.
Og vel nok også Ulf Pilgaard bedste rolle inden for film, han ejer filmen på sin egen måde.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.