Cookie- og Privatlivspolitik

Far Til Fire - Gi'r Aldrig Op

Afventer censur

Se mere på medierådet.dk
14.10.2005
| |
1 time 31 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Far Til Fire – Gi´r Aldrig Op
|

Efter 25 års trofast tjeneste bliver Far fyret fra sit arbejde. Som far til fire går han i sort over sin ny situation som arbejdsløs, men Søs, Ole, Mie og Lille Per, der har evigt følgeskab af tøj-elefanten Bodil, beslutter sig for at finde et nyt job til Far – koste hvad det vil.

Børnene får med stort besvær Far i form til en jobsamtale, men selvom han er velkvalificeret, skal der mere til, og Far må overskride yderligere grænser i sit forsøg på at skaffe brød på bordet.

Samtidig står sommerfesten på skolen for døren, og Mie tager initiativet til at arrangere en ny og spændende talentkonkurrence, men hun opdager hurtigt, at ikke alle er lige begejstrede for ideen. Ole griber chancen og samler et band for at vinde konkurrencen, hvilket får Onkel Anders til at finde sin støvede tuba frem for at blive optaget i Oles rockband.

Samtidig forelsker Søs sig hovedkulds i den smarte fotograf Peter, og Lille Per løser familiens økonomiske situation på sin egen Per´ske måde…

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (25 votes)
3.8
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Nikolaj

Men den kan overhovedet ikke måle sige med nogle af dem fra 50erne, og den for 61.

Men jeg giver den alligevel 3 stjerner på grund af Martin Brygmann, og Niels Olsen. De gør filmen en smule humoristisk, selvom handlingen aldrig bliver specielt god.

Lars Michael

Hvorfår skal man begynde og lave dem igen, det kan gøre mig meget sur, mega dårlig skuespiller i filmen og filmen jamen den er også dårlig

Katrine

Jeg kan godt lide far til 4 filmene, de er ganske underholdene både for børn og voksne.
Skuespillerne har formået, at danne nogle fine karaktere.

Wayne

komedie. Af den slags hvor hele handlingen giver sig selv efter det første kvarter. Men super, sjovt og hyggeligt.

S. Rico

Jeg havde ikke troet at jeg kunne more mig så meget over en Far til 4 film. Men der er noget utrolig dejligt forfriskende over denne pudsige blanding af det gamle Far til 4 koncept puttet ind i en moderne tidsalder.

Niels Olsen gør det rigtig godt - og heldigvis prøver han ikke at efterligne de gamle films Far. De øvrige roller i filmen spilles i øvrigt også ganske fint.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.