Cookie- og Privatlivspolitik

Fædre og sønner

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har ikke været indsendt til vurdering hos Medierådet for Børn og Unge. I henhold til filmloven påføres ikke-vurderede film 15 års-mærkatet.

Se mere på medierådet.dk
06.06.2018
| |
1 time 35 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Fædre og sønner
|

Dokumentarfilmen 'Fædre og sønner' følger Michael og hans far, den gamle hofmarskal Søren Haslund-Christensen, som tager sammen på loftet for at finde skjulte skatte fra fortiden.

Bedstefar Henning var berømt opdagelsesrejsende og kulturarvsindsamler blandt mongolske stammer og Michael har hørt rygter om, at Henning levede et hemmeligt dobbeltliv som britisk agent og våbensmugler.

Nu vil han finde ud af, om det er sandt. Han vil også gerne have tid sammen med sin far, for Sørens helbred skranter og tiden er knap, så han får lokket sin far med på et eventyr i farfarens fodspor tilbage i tiden.

'Fædre og sønner' er instrueret af manden, der står tidligere bag dokumentarfilmene The War Show og The Human Scale.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (10 votes)
5.5
4.2

Instruktør

Instruktører

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "'Fædre & sønner' er en lavmælt, nænsom og sikkert fortalt film." (Jeppe Krogsgaard Christensen)

 • Jyllands-Posten

  "... skildringen af genetikkens bånd og livets finurlige måde at binde knuder på disse er bredt genkendelig – også selv om man hverken har eventyrere eller hofmarskaller voksende på stamtræet." (Frederik Asschenfeldt Vandrup)

 • Ekstra Bladet

  "'Fædre & Sønner' har hele tiden fødderne solidt plantet i den såkaldte virkelighed, og blander ret elegant arkivoptagelser, interviews og road-movie i en fortælling, der både er dybt fascinerende rent historisk og stærkt vedkommende rent menneskeligt." (Henrik Queitsch)

 • Politiken

  "Minder og artefakter kan bestå for en tid. Men det, der måske stadig kan forandre sig, er relationerne generationerne imellem." (Kim Skotte)

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.