Cookie- og Privatlivspolitik

F for får 2: Fårmageddon

Tilladt for alle
Filmen har en gennemgående crazy og humoristisk stemning. Der er en række lettere dramatiske, spændingsmættede og til tider actionfyldte scener. Disse forløses imidlertid hurtigt positivt og ofte med komiske elementer. Da filmen videre udspiller sig i et animeret univers med stor afstand til det realistiske, og da de centrale figurer udstråler overskud, vurderes det, at filmen ikke indeholder elementer, som ville kunne virke skræmmende på børn.

Se mere på medierådet.dk
28.11.2019
| |
1 time 27 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Shaun the Sheep Movie: Farmageddon
|
Versioner: se alle
2D, Babybio
|
Billetter

Familiefilmen 'F for får 2: Fårmageddon' er fortsættelsen til den anmelderroste F for får.

I stopmotion-filmen styrter et rumvæsen med fantastiske kræfter ned i nærheden af Mossy Bottom Farm.

Fåret Frode tager derfor nu på en fantastisk mission for at få den intergalaktiske besøgende hjem igen, før en uhyggelig organisation kan nå at fange hende.

Således møder det elskede får altså et sødt rumvæsen, hvilket bringer mindelser til Steven Spielbergs familie-klassiker E.T.

'F for får 2: Fårmageddon' bygger på karakterer fra tv-serien Aardman Animation, der er eksperter i stopmotion. Denne teknik kan også ses i Aardman-producerede film som Flugten fra hønsegården og Walter og Trofast - det store grøntsagskup.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (37 votes)
4.1
3.8

Instruktør

Instruktører

MEDIERNES ANMELDELSER

 • BT

  "Man er simpelthen godt underholdt af lige dele fin historie og gakket slapstick-komedie - og hvis man er voksen, kan man oven i købet hygge sig med subtile og nogle gange meget direkte referencer til værker som 'E.T.', 'Rumrejsen år 2001' og 'X-Files'." (Thomas Brunstrøm)

 • Dagbladenes Bureau

  "... ”personerne”, især de utroligt udtryksfulde og begavede får, er søde, sjove, charmerende og specielle, og historien er, med tilpas spændende og rørende episoder, velegnet underholdning for hele familien." (Helle Sihm)

 • Jyllands-Posten

  "... selv om 'Fårmageddon' ikke er helt så sjov som den virkelig morsomme spillefilmsforgænger, serverer den stadig forrygende underholdning til både små og store." (Katrine Sommer Boysen)

 • Politiken

  "Underfundigt og charmerende i al sin dubbingfrie sprogløshed." (Søren Vinterberg)

 • Weekendavisen

  "Aardman Studios afleverer som altid et teknisk gennemført stop motion-eventyr, altså en håndlavet animationsfilm, der udstiller excentriske sider af Brexit-nationen. Her gælder det briternes UFO-mani." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

Man kan i hvert fald ikke beskylde F for Får filmene for at indeholde for meget exposition. Tværtimod, så er de to Shaun the Sheep film ultimative eksempler på, at "show, don't tell" fungerer. Den første blev også Oscar-nomineret, og den anden er endnu bedre.

Handlingen er basically E.T. - og så med en masse super sjove referencer til stort set alle de sci-fi/alien film, der nogensinde er lavet. Hvis man ikke bliver hægtet på lige med det samme, så hold ud. Filmen bliver bedre og bedre, jo længere man kommer frem. Til sidst sad jeg med tårer i øjnene af både grin og gråd. 4½ stjerner.

Jesper

Sjov og varm film for de mindste

Peter

Sublim underholdning for børn og voksne.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.