For Evigt

Censur 11
18. Apr 2024
100 min
Nordisk Film
For Evigt
For evigt
(© Nordisk Film Distribution)
For evigt plakat
(© Nordisk Film Distribution)
4.6 / 6
Brugere (60)
3.6 / 6
Medier (7)
Bedøm selv filmen:

Den danske science fiction-film 'For Evigt' handler om et voldsomt jordskælv, som forårsager en sprække flere kilometer under Atlanterhavets overflade. Hændelsen fremskynder de globale klimaforandringer, der nu kan komme til at udgøre en trussel mod menneskeheden.

Tilbage i Danmark følger man det nyforelskede par Elias og Anita, hvis passion dog får en ende. Elias får en prominent rolle på holdet af videnskabsmand, der skal forsøge at lukke sprækken i havbunden.  

Pludselig render de to tidligere kærester ind i hinanden på ny, og Elias konfronteres med livets fravalg. Spørgsmålet om hvorvidt man kan vælge sin egen skæbne tynger Elias, som forsøger at finde meningen med sit liv.

Dramaet bevæger sig mellem kærlighedshistorien på landjorden og det videnskabelige drama nede i det klaustrofobiske ubådsmørke.

’For Evigt’ er skrevet og instrueret af Ulaa Salim, som også stod bag Danmarks Sønner. I de to bærende roller ses Simon Sears (Shorta, Herrens veje) og Nanna Øland Fabricius – også kendt under sit kunstnernavn Oh Land. Sidstnævnt får sin hovedrolledebut.

Brugernes anmeldelser

4,6

60 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: