Cookie- og Privatlivspolitik

Et sikkert hit

Afventer censur

Se mere på medierådet.dk
20.04.2007
| |
1 time 44 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Music and Lyrics
|

Den afdankede popstjerne Alex (Hugh Grant) får et par dage til at komponere et comeback hit, som han skal indspille sammen med den hotte stjerne Cora Corman.

Han har aldrig før skrevet tekster, så han allierer sig med sin lidt pudsige planteekspert (Drew Barrymore), hvis flair for ord viser sig at være et frisk pust til hans musik.

Men Sophie er lige kommet ud af et forhold og har ikke lyst til at samarbejde med nogen – og da slet ikke Alex, der lider af en nærmest sygelig angst for faste forhold.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (27 votes)
4.2
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

Kan man lave en sjov og interessant film om to mennesker, der prøver at komponere en melodi og sætte tekst på? Det lyder ærligt talt ikke som “et sikkert hit” til en filmsucces. Så derfor er det en glædelig overraskelse, at samspillet mellem Hugh Grant og Drew Barrymore fungerer glimrende.

Dialogen er super skarp og vittig. Man skal ikke forvente en romantisk komedie med streg under romantik. Til gengæld er den vældig sjov og rigtig godt skrevet. Over middel: 3,5 stjerner.

CINEMANDRUP

Herlig komedie med en stemning fastsat i 80'er stil og WHAM agtige toner, der sætter et sikkert hit på listen som en virkelig god feel-good kærligheds komedie.

Hugh Grant (Alex Fletcher), sidder fast i fortiden med skriveblokade og en noget slidt POP hofte og kæmper for at skrive et nyt hit for den nye verdensomspændende superstjerne Cora. Enter Drew Barrymore (Sophie), som den noget pudsige plantedræber/hypokonder, som bringer friskhed ind i Alex's liv og evner et talent som tekstforfatter, hvorved de allierer sig.

Historien er original med samtidigt meget dragende og medrivende. Den leverer som den skal på det følelsesmæssige plan og den er træfsikker.

Komedien er velspillet af både Barrymore og Grant. Hugh Grant er meget ligetil og hans helt gængse humor stråler og føles naturligt, som gør det til en perfekt kombination i denne film. Det spiller meget på 80'ernes fortid og meget klassiske 80'er toner, som er en fornøjelse af lytte til og det trækker på smilebåndet.

En feel-good film, som klart kan anbefales til enhver aldersgruppe. Hvis du har behov for at få humøret op og lad dig opsluge af en komedie med masser af musik og god humor skal du nyde denne lille klassiker.

Den er uden tvivl Et Sikkert Hit

Wayne

Hyggelig film, som man bliver i godt humør af.

Lot

Rigtig sød kærligheds film :)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.