Cookie- og Privatlivspolitik

En fri verden

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
09.05.2008
| |
1 time 36 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
It´s a Free World...
|

I 'En fri verden' bliver Angie fyret fra sit job på arbejdsformidlingen for dårlig opførsel og sammen med bofællen Rose beslutter de selv at starte et tilsvarende firma fra deres køkken.

Med illegale indvandrere desperate for at finde arbejde er mulighederne store - især for to unge kvinder med fingeren på pulsen, som uden den store uddannelse i baghånden i stedet spiller deres trumfkort med beslutsom energi, strategi og skyhøjt ambitionsniveau.

'En fri verden' er det seneste udspil fra en af vor tids mest betydningsfulde instruktører, den kritikerroste Ken Loach som i sin karriere har høstet utallige hædersbevisninger og priser.

Ken Loach skildrer hverdagen for helt almindelige mennesker, hvor hundredevis, ja tusindvis af mennesker er prisgivet arbejdsgiverne, som efter forgodtbefindende har magten til at uddelegere arbejde.

'En fri verden' er et fingeraftryk på ikke bare dagens England men også Danmark, hvor globalisering og fleksibel arbejdskraft med arbejde i dobbelte vagtskift sætter indgroede gamle rutiner ud af funktion og efterlader bunden af arbejderklassen de ringest tænkelige forhold.

Filmen var nomineret til Guldløven i Venedig og vinder af bl.a. Bedste manuskript og Bedste instruktør.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (3 votes)
4
0

Instruktør

Skuespillere

Instruktører

Skuespillere

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.