Cookie- og Privatlivspolitik

Elitepædagogen

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
03.06.2005
| |
1 time 36 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Pacifier
|

Navy Seal-soldaten Shane Wolfe mener selv, han er i stand til at trodse enhver udfordring og påtage sige enhver opgave, uanset hvor farlig eller umulig den måtte synes.

Lige indtil han prøver at babysitte!

Shane har fået til opgave at beskytte fem børn af en snigmyrdet forsker, der arbejde på et tophemmeligt regeringsprojekt.

Han må til en vis grad udskifte hele arsenalet af våddragter og våben, til fordel for bleer og juicebrikker, når han skal jonglere med to vanskelige bolde: En børneflok med krudt i enden og en udspekuleret fjende, der vil børnene til livs.

Selvom Shane er professionel elitesoldat, må han snart sande, at han ikke anede hvad tough virkelig betød, før han blev alenefar til fem!

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (31 votes)
4.5
0

Instruktør

Instruktører

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

Allerede fra filmens første sekund ved man 100%, hvad der kommer til at ske den næste 1½ times tid. Først skal vi introduceres til den seje soldat Shane (Vin Diesel) under en redningsaktion, hvor han skal befri en vigtig videnskabsmand. Ok, så nu ved vi, at han er en sej mother-fucker. Men der går selvfølgelig alligevel noget galt, og det får den konsekvens, at han senere skal agere barnepige/bodyguard for professorens 5 børn. I starten går de alle hinanden på nerverne. Men der går selvfølgelig ”Grusomme Mig” i den, og til sidst er han lige så glade for børnene, som Gru i forhold til Agnes, Margo og Edith.

Filmen er en slags hyldest til Sound of Music. Og referencerne hertil er på ingen måde elegant skjulte, men tværtimod super tydelige. På børnenes skole opføres nemlig Sound of Music som teaterstykke, og de 5 børns mor hedder sjovt nok Julie Plummer (altså fornavnet og efternavnet på Sound of Music filmens skuespillere).

Man kan således med rette anklage filmen for at gå efter billige point og en velafprøvet opskrift. Er man til Vin Diesel, gør det dog ikke noget. Jeg hyggede mig ganske fornøjeligt med løjerne, og filmen kan bestemt anbefales som en over middel familiefilm.

Lars Michael

Masser af sjov og ballade hvor man ser vin diesel i en ny men stadig lidt den sammen rolle som den kolde fyr som gør som han ville.

Frank

Dårlig film

Jeff

Run of the mill muscle guy and kids.

Wayne

Sjovt at se den barske Vin Disel i rollen som babysitter.

mikkel knudsen

den var meget sjov.

Muggauser/8186

Meget sjov, men det er klart en film, man bare ser uden overhovedet at skænke den en tanke efter og imens. Den har jo ikke et dybere budskab, eller noget den vil frem med, hvilket gør den til en af de andre 80 mia film der findes, som ikke er med til at bidrage med andet end et billigt grin. Men, det skal der jo også være plads til.. :D

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.