Cookie- og Privatlivspolitik

Ekspeditionen til verdens ende

Censur ukendt

Se mere på medierådet.dk
06.02.2013
| |
1 time 28 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Ekspeditionen til verdens ende
|

I dokumentarfilmen 'Ekspeditionen til verdens ende' begiver den tremastede skonnert og ishavskib Activ sig i sommeren 2011, med en samling af kunstnere og videnskabsmænd om bord, ud på en ekspedition mod de smeltende isbjerge ved det nordøstlige Grønland.

Rejsen bringer ekspeditionen tæt på det åbne, vilde hav og polens store rovdyr.

Besætningen er draget af ekspeditionen og den vilde natur, og her søger de svar på livets vigtige spørgsmål, både de meget grundlæggende videnskabelige, men også de mere flygtige filosofiske. 

Forfatteren og filminstruktøren Daniel Dencik (bror til skuespilleren David Dencik) står som hovedinstruktør bag dokumentaren. Han debuterede som dokumentarfilmsinstruktør med filmen 'Moon Rider' om cykelrytteren Rasmus Quaade.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (17 votes)
3.7
4

Instruktør

Instruktører

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Politiken

    "Tobenede algemåtter er nok kun en parentes i evigheden, og det er ingen katastrofe, føler man i selskab med en dokumentarfilm, der fortjener at blive oplevet på et stort lærred." (Dorte Hygum Sørensen)

  • Weekendavisen

    "... en smuk film med en mærkelig stemning." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
PerK.

Fik du ikke set det her, så gør det. Det er med stor margen noget af det bedste Dokufilm/TV jeg har set meget meget længe. Det er et must at skærmen har en vis størrelse (min. 32") og kvalitet, den går desværre ikke i biografen mere og at det ikke er dåselyd fra fladskærmen. En mere kraftfuld kombination af lyd og billedside i noget man først tænker er et naturprogram har jeg sjældent oplevet. BBC....go home. Så tis af, sæt dig godt til rette og lad rummet fylde rummet.

kristina

Der er nogen topfede kommentarer fra de folk, der er med.

Se den for landskabet, Se den for det storslåede.

Se den for humoren - og meningen med livet - hvad er det egentlig for en størrelse? Alle har hver især noget at byde ind med - nogen mere nøgterne end andre.

Mogens

Hvor er den varm og dejlig. Hvor er det flot, og hvor kan den anbefales.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.