Cookie- og Privatlivspolitik

Edderkoppens Spind

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
10.05.2001
| | |
Edderkoppens Spind
|

The game is far from over.Da en pige fra en af Washington DC´s fornemmeste skoler bliver kidnappet i skolen lige for næsen af Secret Service, sættes en heksejagt efter kidnapperen igang. Det bliver ikke bedre af, at pigens far er en magtfuld senator og hele kidnapningen bliver en stor mediebegivenhed. Men pigen undslipper og alt bliver godt igen...

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (11 votes)
3.4
0

Instruktør

Instruktører

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

Og i Morgan Freemans person virker det bare troværdigt. Da hans partner dør - har Cross ikke lyst til arbejdet, længere - men tvinges tilbage, da en pige bortføres. Det sædvanlige tvist til sidst, giver lige den ekstra spænding til filmen.

Lars Michael

Filmen starter rigtig godt, men så går den lidt i stå , men slutter okay.

AufVideoSehen

Jævnt underholdende film, der sagtens kan bruges til at slå et par timer ihjel en enkelt gang. En ok videofilm uanset om det er VOD eller TV.

S. Rico

Filmen starter rigtig godt, og der bliver lagt i kakkelovnen til den gode klassiske jagt mellem den intelligente detektiv og den psykopatiske skurk. Men så kommer det obligatoriske tvist, som desværre er totalt utroværdigt og som næsten ødelægger filmoplevelsen. Men kan man se bort fra den misser, så har man et udmærket action drame i vente.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.