Drømmebyggerne

Censur 7
06. Feb 2020
81 min
SF Studios
Drømmebyggerne
Billede
(© SF Studios)
Drømmebyggerne
(© SF Studios)
5.7 / 6
Brugere (3)
3.8 / 6
Medier (4)
Bedøm selv filmen:

Animationsfilmen 'Drømmebyggerne' handler om den 12-årige Minna, hvis liv bliver vendt på hovedet, da hun får en stedsøster i form af pigen Jenny. 

Minna vil helst have, at tingene er, som de plejer, så hun ønsker sin bonussøster langt væk. En dag opdager Minna, at drømme ikke bare kommer af sig selv, men bliver fabrikeret af såkaldte drømmebyggere. Da det på samme tid går op for hende, at hun kan ændre sin stedsøsters personlighed ved at ændre hendes drømme, ser hun muligheden for at slippe af med hende.

Men Minna går for langt, og Jenny falder i dyb koma. Minna må nu slå sig sammen med drømmebyggerne for at redde stedsøsteren og samtidig forsøge at forene deres familier.

’Drømmebyggerne’ skaber ikke ulig Pixars Inderst inde et univers af sjove karakterer og bruger den til at vise nogle ret uhåndgribelige ting. Her er det dog ikke følelser, men drømme.

Kim Hagen Jensen debuterer som instruktør, men har tidligere været med på produktionen af andre danske animationsfilm som Vitello og Den utrolige historie om den kæmpestore pære. (Copyright: kino.dk)

Brugernes anmeldelser

5,7

3 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: