Cookie- og Privatlivspolitik

Dude, Where´s My Car?

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
20.04.2001
| |
1 time 23 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Dude, Where´s My Car?
|

Da de to venner Jesse og Chester vågner efter en vild nat, kan ingen af dem huske, hvor de var henne og hvad de lavede i går - og heller ikke, hvor de har parkeret øsen.

I køleskabet finder de et helt års forbrug af budding, og de opdager også at deres kærester er stiktossede på dem, fordi de har efterladt deres hus i et syndigt rod! De to venner må nu i gang med at rekonstruere deres færden dagen før.

Det bliver en lang dag fyldt med mystiske hændelser og underlige sammentræf, og de er jaget bytte, overalt hvor de viser sig - sågar fremmede rumvæsner er efter dem!

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (14 votes)
3.5
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Gustav

'Dude, where's my car?' blev forbigået ved Cannes filmfestivalen og Oscar-uddelingen, men det er stadig en af Kutchers fineste værker, og hans præstation vil helt klart gå over i historiebøgerne som et af de bedste noglesinde. Flot gået Aston Kutcher!

Wayne

af i Hollywood - en vis charme gør at den ikke falder helt til jorden.

Frank

Dårlig film

Muggauser/8186

Lidt for plat og kedelig, men den har da helt klart sine charmerende sidder. Fx, da de finder ud af, at de har fået tatoveringer, da bilen bliver væk, da de smadre deres kæresters hus.. Nice film. Ret spaced

Kian

Ret sjov film.
Kunne godt havde været lavet lidt bedre, men den er skide morsom! ;)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.